Administer Oyj

Muutos Administer Oyj:n johtoryhmässä: HR-johtaja Outi Tenhola jättää yhtiön

1.7.2022 12:30:00 EEST | Administer Oyj | Johdon muutokset / Neuvonantajat

Administer Oyj, Yhtiötiedote, 01.07.2022 klo 12.30

Administer Oyj:n HR-johtaja Outi Tenhola jättää yhtiön ja siirtyy uusien haasteiden pariin. Vt. HR-johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on yhtiön sisältä nimitetty 1.8.2022 alkaen Paula Niemi, jolla on pitkä kokemus HR-tehtävistä Administer-konsernissa.

”Outi Tenhola on kehittänyt Administer-konsernin HR-toimintoja isolla sydämellä. Nopeasti kasvavassa konsernissa HR-toimintojen sujuvuus on ensiarvoisen tärkeää. Outi Tenhola on vienyt läpi monia uudistuksia yhtiön strategisen painopistealueen, työntekijäkokemuksen, parantamiseksi. Kiitän Outia hänen arvokkaasta työstä ja toivotan hänelle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin”, toimitusjohtaja Peter Aho sanoo.

 

Lisätietoja:

Peter Aho
toimitusjohtaja
Puh: 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Yhteyshenkilöt

Hyväksytty neuvonantaja:

Evli Oyj

Tietoja julkaisijasta Administer Oyj

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.

Yhtiötiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa yhtiötiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla yhtiötiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone