Suomen Hypoteekkiyhdistys

Suomen Hypoteekkiyhdistyksen tilinpäätös, toimintakertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmistä vuodelta 2019 on julkaistu

2.3.2020 15:30:01 EET | Suomen Hypoteekkiyhdistys | Tilinpäätös ja toimintakertomus

Suomen Hypoteekkiyhdistyksen tilinpäätös, toimintakertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmistä vuodelta 2019 on julkaistu

Suomen Hypoteekkiyhdistys 

Tilinpäätös ja toimintakertomus 

2.3.2020 Helsinki klo 15:30 

Suomen Hypoteekkiyhdistys on julkaissut tilinpäätöksen, toimintakertomuksen sekä selvityksen hallinnointi- ja ohjausjärjestelmistä vuodelta 2019 ja ne ovat ladattavissa pdf-tiedostoina tämän pörssitiedotteen liitteistä sekä Hypon kotisivuilla:

Tilintarkastuskertomus vuodelta 2019 on liitetty tilinpäätösasiakirjaan. Selvitys hallinnointi- ja ohjausjärjestelmistä on julkaistu erillisenä asiakirjana.


Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.hypo.fi

Yhteyshenkilöt

Ari Pauna

Toimitusjohtaja

+358 50 353 4690

Mikko Huopio

Varatoimitusjohtaja

+358 50 400 2990

Tietoja julkaisijasta Suomen Hypoteekkiyhdistys

Suomen Hypoteekkiyhdistyksen konserni on ainoa asuntorahoitukseen keskittynyt valtakunnallinen luottolaitos Suomessa. Hypo-konserni myöntää asuntolainoja oman kodin hankkimiseen ja asunnon vaihtamiseen sekä asuntovakuudellisia remontointi- ja kulutusluottoja. Hypo-konserni kehittää asumiseen ja asumisen rahoittamiseen jatkuvasti uusia tapoja ja malleja.

Lue lisää: www.hypo.fi

Pörssitiedote muilla kielillä

Liitteet

Tilaa pörssitiedotteemme

Pysy ajan tasalla tilaamalla pörssitiedotteemme sähköpostiisi.

Kaikki tiedotteet on koottu uutishuoneeseen.

Uutishuone