Reka Industrial Oyj

Täydennys pörssitiedotteeseen: Reka Industrial Oyj:n tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2020 on julkaistu

3.6.2021 15:07:44 EEST | Reka Industrial Oyj | Tilinpäätös ja toimintakertomus

Reka Industrial Oyj täydentää 10.3. 2021 klo 17:52 julkaisemaansa tiedotetta pdf-liitteellä: Reka Industrial Oyj_Palkitsemisraportti vuodelta 2020.pdf

Reka Industrial Oyj:n hallituksen toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus on julkaistu yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.rekaindustrial.fi suomeksi ja englanniksi. Samalta sivustolta löytyy myös selvitys Reka Industrial Oyj:n hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2020.

Toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ovat pdf-muodossa tämän tiedotteen liitteenä.

Reka Industrial julkaisee nyt ensimmäistä kertaa taloudellisen katsauksen European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. Tilinpäätös on tämän tiedotteen liitteenä myös XHTML-tiedostona.


Reka Industrial Oyj

Jukka Poutanen
toimitusjohtaja

Yhteyshenkilöt

Jukka Poutanen

Toimitusjohtaja

jukka.poutanen@reka.fi

Tietoja julkaisijasta Reka Industrial Oyj

Reka Industrial investoi moderniin yhteiskuntaan ja uudistaa yhteiskunnan tukijalkana toimivaa teollisuutta. Teollisena perheyhtiönä Reka Industrial sitoutuu pitkäjänteisesti kehittämään omistamiensa yhtiöiden suorituskykyä ja kestävää kehitystä. Konserniyhtiöiden kautta Reka Industrial on mukana niin energia- kuin kulkuneuvoteollisuudenkin murroksessa. Reka Industrialin B-sarjan osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.