Tiedotteet RSS

Uusimmat tiedotteet

Pesismonivedosta 40 000 euroa Kirkkonummelle
29.05.2015 14:50 | Veikkaus

Pesäpallomonivedosta ei löytynyt torstaina täysosumia (kierros 22/2015), mutta toisen voittoluokan osumat toivat kirkkonummelaiselle pelaajalle tasan tarkkaan 40 255 euron ja 80 sentin voiton.

0 0 1
AVEKin DigiDemo-hakemuksia ennätysmäärä

Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK on myöntänyt yhteensä 349 000 euroa kulttuuristen sisältöjen kehittämiseen digitaalisiin päätelaitteisiin. Kevään haussa tukea sai 47 hanketta.

0 0 0
Puisto- ja vesijumpat liikuttavat kesällä
29.05.2015 13:32 | Helsingin liikuntavirasto

Liikuntavirasto järjestää tänäkin kesänä ammattitaitoisten liikunnanohjaajien vetämiä puistojumppia ympäri kaupunkia sekä vesijumppia maauimaloissa ja Itäkeskuksen uimahallissa ja uintitekniikan opastusta Uimastadionilla.

1 0 0
Mediakutsu kesätoimittajille: ”Emmä kuitenkaan mitään eläkettä saa...”
29.05.2015 12:50 | Ilmarinen

Luottamus eläkejärjestelmään natisee. Uuden eduskunnan on kuitenkin määrä viedä maaliin eläkeuudistus. Miten uudistus kohtelee nuoria, ja miten eläke määräytyy nyt työelämään astuville ja usein epätyypillisiä töitä tekevälle sukupolvelle? Entä miten vastuullisesti hoidetaan kymmenien miljardien eläkevarallisuutta? Voiko ympäristö- tai kulttuuriarvot ottaa huomioon, kun mietitään mihin eläkerahoja sijoitetaan (esim. case elokuvateatteri Maxim)?

1 1 1
Kesän merkit: koulut päättyvät ja Vakioveikkaus siirtyy kotimaiden kentille
29.05.2015 12:00 | Veikkaus

Manner-Euroopan jalkapallosarjat on saatu päätökseen. Tämä tietää sitä, että Vakioveikkaus 1 pelikohteiden rungon muodostavat kierroksesta 22 alkaen kotimaiset jalkapallokohteet Veikkausliigasta sekä Miesten Ykkösen ja Kakkosen peleistä.

1 0 1
#RikoTabu – kansainvälinen kuukautispäivä oli menestys: Lunette lahjoittaa Keniaan yli 800 kuukautiskuppia
29.05.2015 12:00 | Lune Group Oy Ltd

Eilen torstaina 28.5. vietettiin kansainvälistä kuukautispäivää, Menstrual Hygiene Dayta. Päivän kunniaksi Lunette, Menstrual Hygiene Dayn virallinen yhteistyökumppani Suomessa, järjesti #RikoTabu-tapahtuman Tampereen Telakalla. Tapahtumassa kuultiin useita mielenkiintoisia puheenvuoroja niin kuukautisten aiheuttamista ongelmista kehitysmaissa, kuukautisten aikaisesta hyvinvoinnista kuin yleensä naisena olemisen ihanuudestakin.

0 0 1
Pääkaupunkiseudun palvelukartta uudistui
29.05.2015 12:00 | Helsingin kaupunginkanslia

Pääkaupunkiseudun palvelukartta kertoo mitä julkisia palveluja Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla on tarjolla ja miten niihin pääsee. Kartan uusi versio on entistä selkeämpi ja se toimii myös matkapuhelimella.

0 2 3
Skulaa Bolliksella -vuorot starttaavat HJK:n naisten emännöiminä
29.05.2015 12:00 | Helsingin liikuntavirasto

Töölön pallokenttä, Bollis, täyttää tänä vuonna pyöreät sata vuotta. Merkkivuoden kunniaksi Bolliksen luonnonnurmella (Pallokenttä 1 ja Pallokenttä 2) järjestetään kaikille avoimia ja maksuttomia Skulaa Bolliksella -höntsäpelivuoroja, jotta kuka tahansa voi samaistua kentällä viilettäneisiin historiallisiin merkkihenkilöihin. Pelivuorot järjestetään yhdessä helsinkiläisten seurojen kanssa.

0 0 0
Siisti työmaa kutsuu asukkaita mukaan
29.05.2015 11:18 | Stara

Staran Siisti työmaa -hanke rakentaa sujuvaa työmaakokemusta osallistamalla kaupunkilaisia. Päämääränä on turvallinen, hyvin järjestetty ja aikataulussaan etenevä katu- ja puistotyömaa, jonka toteutuksessa huomioidaan ympäristö ja ohikulkijat.

0 0 0
LEIJONA CATERING OY HALPUUTTAA HENKILÖSTÖNSÄ PALKAT

TIEDOTE 29.5.2015. Puolustusvoimat ulkoisti muonitushuollon Leijona Catering Oy:lle vuoden 2012 alusta. Tuolloin henkilöstö siirrettiin puolustusvoimista yhtiölle liikkeen-luovutuksella. Henkilöstölle saatiin neuvoteltua 4 vuoden suoja-aika, joka takasi henkilöstölle mm. sen palkkatason, joka heillä puolustusvoimissa työskennellessään oli. Tämä suoja-aika oli välttämätön siitä syystä, että palkat olisivat laskeneet välittömästi noin 30 %. Yhtiö järjestäytyi työnantajaliittoon, jonka yleissitova TES antoi palkan alennuksille perusteet.

0 0 1
Ympäristönhallinta ja ekoteollisuus viitoittavat HSY:n Ämmässuon investointeja
29.05.2015 11:01 | HSY

Helsingin seudun ympäristöpalvelujen hallitus hyväksyi kokouksessaan 29.5.2015 Ämmässuon jätteenkäsittelykeskuksen yleissuunnitelman vuosille 2015–2019. Hankkeet painottuvat HSY:n strategian mukaisesti Ämmässuon alueen ympäristön tilan sekä materiaali- ja energiatehokkuuden parantamiseen ja materiaalivirtojen lisääntyvään hyödyntämiseen.

0 0 0
Sekametsät tuottavat enemmän puuta
29.05.2015 11:00 | Luonnonvarakeskus

Luonnonvarakeskuksen (Luke) ja Venäjän tiedeakatemian tutkimuksen mukaan usean puulajin metsissä puut kasvavat nopeammin kuin yhden puulajin metsissä. Mäntyvaltaisen metsän puuntuotoskyky on suurin silloin, kun seassa kasvaa koivua. Koivua tulee kuitenkin olla selvästi vähemmän kuin mäntyä. Kuusikoissa koivun osuus saa olla aluksi jopa puolet puiden kokonaismäärästä.

0 0 1
Järvillä on iso merkitys ilmastonmuutoksessa
29.05.2015 10:50 | Helsingin yliopisto

Helsingin yliopistossa 5.6.2015 tarkastettavan Jouni Heiskasen väitöskirjan mukaan järvillä on suurempi rooli ilmastonmuutoksessa kuin aiemmin on luultu. Sadevesi kuljettaa eloperäistä ainesta maalta vesistöihin. Tästä seuraa suomalaisille järville tyypillinen veden ruskea väri. Veden väri vaikuttaa koko järveen, niin lämpökerrostumiseen kuin jääpeitteen kestoon. Lisäksi eloperäinen aines käsitellään järvessä, jolloin kasvihuonekaasuja vapautuu ilmakehään. Näiden vuoksi järvet sekä edistävät ilmastonmuutosta että reagoivat siihen esimerkiksi sadannan muuttuessa.

2 0 0
Finlands Akademi fattade beslut om finansiering för att stärka universitetens profilering
29.05.2015 10:17 | Suomen Akatemia

Finlands Akademi har idag offentliggjort besluten om finansieringen för att stärka de finländska universitetens profilering. Målet med detta nya finansieringsinstrument är att stödja universiteten så att de kan profilera sig inom vissa fokusområden. Den totala finansieringen uppgår till 50 miljoner euro.

1 0 1
Suomen Akatemia rahoittaa yliopistojen profiilien vahvistamista
29.05.2015 10:17 | Suomen Akatemia

Suomen Akatemia on tehnyt rahoituspäätökset yliopistojen profiloitumisen vahvistamiseksi. Uudella rahoitusmuodolla tuetaan yliopistojen valitsemia tutkimuksen vahvuusalueita yhteensä 50 miljoonalla eurolla.

1 0 1
Kesän liikuntakursseilla vapaita paikkoja
29.05.2015 10:00 | Helsingin liikuntavirasto

Helsingin liikuntaviraston kesä- ja heinäkuun lasten ja nuorten liikuntakursseille mahtuu vielä mukaan. Ala-asteikäisillä on tarjolla uimakouluja sekä EasySport-liikuntaleirejä, -melontaa, -yleisurheilua sekä -tennistä. Yläkouluikäisiä liikuttaa puolestaan FunActionin kesäpelailut, lajikokeilut ja seikkailuliikunta. NYT-liikunnasta löytyy monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia 17–29-vuotiaille helsinkiläisille.

0 0 0
Mokoma kiertää kesän huippufestivaalien isot lavat
29.05.2015 10:00 | Dex Viihde Oy

Suomenkielisen metallimusiikin kärkinimiin lukeutuvan Mokoman "Pärkele, mikä konserttisarja! 2015" -kesäkiertue vie yhtyeen esiintymään Suomen festivaalikesän päälavoille.

1 0 1
51507 hakutulos(ta)

Kiireellistä tiedotettavaa eikä sopimusta?

Lähetä lehdistötiedote helposti verkossa!

STT Infon kautta voit lähettää tiedotteita netin kautta myös ilman vuosisopimusta.

Kertalähetyspalvelussa täytät nettilomakkeeseen yhteystietosi ja liität mukaan tiedotteen. Me hoidamme jakelun oikeille medioille.

Lähetä lehdistötiedote täältä

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.

STT Mediaseuranta

Tiedä, mitä yrityksestäsi tai toimialastasi kirjoitetaan ja keskustellaan. 

STT Mediaseuranta hakee juuri sinulle tarpeellista tietoa, olipa se sitten sanomalehdissä tai verkossa.

Muokkaa hakukriteereitä, määrittele seuraamasi mediat ja tee räätälöidyt haut juuri tarpeittesi mukaan - missä ja milloin haluat. 

 

Lue lisää Mediaseurannasta

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.

Uutisaiheita ympäri maailmaa!

Lue Business Wiren välittämiä tiedotteita

STT:n kumppani Business Wire välittää johtavien kansainvälisten toimijoiden lehdistötiedotteita kaikkialle maailmaan. Siirry lukemaan Suomeen kohdistettuja tiedotteita tästä.

 

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.