Tiedotteet RSS

Uusimmat tiedotteet

Varhaiskasvatukseen esitetyt muutokset kaventavat lapsen oikeuksia
28.08.2015 15:31 | Lastentarhanopettajaliitto LTOL

Opetus- ja kulttuuriministeri on julkaissut varhaiskasvatusoikeuden ja päiväkotien henkilöstömitoituksen muutoksia koskevat esitykset tänään. Esitysten mukaan lapsella on jatkossa oikeus kokopäiväiseen varhaiskasvatukseen vain silloin, kun vanhemmat työskentelevät tai opiskelevat kokopäiväisesti. Muutoin lapsella on oikeus osallistua 20 tuntia viikossa varhaiskasvatukseen. Kunnilla on mahdollisuus järjestää osa-aikainen toiminta kahdella tavalla: osallistua osapäiväiseen varhaiskasvatukseen joka päivä tai ennalta määriteltyinä viikonpäivinä kokopäiväisesti. Kunnille annetaan valta päättää lapsikohtaiset toiminta-ajat.

0 0 1
Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan 1.9. kokouksen ennakkotiedote

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta pitää seuraavan kokouksensa tiistaina 1.9. klo 16.15 alkaen.

0 0 1
Parrulaiturilta tutustumismatkalle Kalasatamaan

Kalasatama goes Parrulaituri -tapahtuma vie tutustumismatkalle rakentuvaan Kalasatamaan 5. syyskuuta.

0 0 5
RAKSTAR hakee kasvua liiketoimintakaupalla

TIEDOTE 28.8.2015. Star Rakennus- ja kuivauspalvelut Oy vauhdittaa kasvua liiketoimintakaupalla ja vahvistamalla henkilöstöresursseja.

0 0 2
Jyty: Seurakuntahenkilöstö vähenee, työkuormitus kasvaa, palvelut supistuvat

Kirkolliskokous pani toukokuussa pitkään valmistellun seurakuntia koskevan rakenneuudistuksen uudelleen valmisteluun. Rakenneuudistusta pohtimaan asetettiin tulevaisuuskomitea, jonka on tarkoitus saada esitys valmiiksi vuonna 2016. Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn puheenjohtajan Maija Pihlajamäen mukaan nyt olisi tärkeää, että epävarmuuden tilasta seurakuntahenkilöstön työpaikoilla päästäisiin mahdollisimman pian eroon ja että rakennemuutoksessa ennen muuta huomioitaisiin henkilöstön työsuhdeturva.

0 0 0
Syksyn mielenkiintoisin ja monipuolisin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma avautuu 10.9. Messukeskuksessa
28.08.2015 13:21 | Messukeskus

Habitare-messukokonaisuuteen kuuluu viisi mielenkiintoista messutapahtumaa.

0 0 0
Aberdeenin rahasto myi teollisen business park -kiinteistön Vantaalla 21 miljoonalla eurolla
28.08.2015 13:10 | Aberdeen

Aberdeen Asset Managementin hallinnoima kiinteistörahasto Aberdeen Real Estate Fund Finland L.P. on myynyt Vantaan Aviapoliksen alueella sijaitsevan Koy Ensimmäinen Savu -nimisen teollisuus-, varasto- ja toimistokiinteistön Certeum Oy:lle.

0 0 0
Habitare 9.-13.9. Huonekalutrendit - värikkäät sohvat nousevat ilmaan
28.08.2015 13:07 | Messukeskus

Habitare-messujen satojen yritysten osastoilla saa hyvän käsityksen siitä, minkälainen tyyli huonekaluissa tänä päivänä puree. Olohuoneeseen haetaan ilmavaa ja kevyttä sisustusta, ja siksi sohvissa on jälleen jalat. Materiaaleissa luonnonmukaisuus korostuu. Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 9.-13.9.

0 0 0
Lukivauva-hanke käynnistyy Jyväskylässä
28.08.2015 13:05 | Helsingin yliopisto

Helsingin yliopiston ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Lukivauva-hanke aloittaa toimintansa Jyväskylässä yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa syksyllä 2015. Lukivauva-hankkeessa selvitetään lapsen varhaista kielellistä kehitystä ja perinnöllisen lukihäiriöriskin vaikutuksia kielen kehitykseen sekä etsitään keinoja tukea kielen ja luku- ja kirjoitustaitojen kehitystä vauvaiästä lähtien.

0 0 1
Aarteita pöytälaatikossa? Antiikki-messuilla arvioidaan vanhoja rahoja, arvokoruja ja osakekirjoja
28.08.2015 12:57 | Messukeskus

Antiikki-messuilla 10.–13.9. Messukeskuksessa voi arvioittaa muun muassa hallussaan olevia vanhoja rahoja, mitaleita ja kunniamerkkejä. Arviointia tekevät Suomen Numismaattisen Yhdistyksen jäsenet.

0 0 0
Turvapaikanhakijoiden määrä kasvaa - Helsinki haastaa muut kunnat mukaan talkoisiin

Apulaiskaupunginjohtaja Laura Räty kiteytti turvapaikanhakijoiden tilannetta näin tänään, kun valtionvarainministeri Alexander Stubb ja sisäministeri Petteri Orpo vierailivat Helsingin vastaanottokeskuksen Punavuoren toimipisteessä.

0 0 1
Laajat tutkimus päiväkotilasten elintavoista ja stressistä käynnistymässä
28.08.2015 12:34 | Helsingin yliopisto

DAGIS-tutkimus päiväkotilasten elintavoista ja stressistä käynnistyy elokuun lopussa. Tutkimus on suurin aiheesta tehty kartoitus Suomessa ja siinä selvitetään 3-6-vuotiaiden päiväkotilasten ruoankäyttöä, paikallaanoloa, liikkumista ja stressiä. Lisäksi tutkitaan eroja kyseisissä elintavoissa ja kodin ja päiväkodin vaikutusta niihin. Projekti toteutetaan Folkhälsanin, Helsingin yliopiston ja Työterveyslaitoksen yhteistyönä ja sitä rahoittaa mm. Suomen Akatemia ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

1 0 1
Kuopion Puijonlaakson rinteeseen 153 Lumo vuokra-asuntoa
28.08.2015 12:11 | VVO-yhtymä Oyj

Kuopion Kelkkailijantie 4:n viihtyisät Lumo-asunnot sijaitsevat hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien lähellä. Vieressä ovat Kuopion yliopistollinen sairaala, Itä-Suomen yliopisto ja Kuopion Technopolis. Keskustaan on matkaa vain kolme kilometriä.

1 0 3
Tiedote markkinaoikeuden päätös 28.8.2015: Markkinaoikeus on kieltänyt 50 000 euron sakon uhalla Ferromil Oy:tä jatkamasta markkinointia
28.08.2015 12:05 | Bauer Watertechnology Oy

Markkinaoikeus on kieltänyt 50 000 euron sakon uhalla Ferromil Oy:tä jatkamasta markkinointia, jossa totuudenvastaisesti ja harhaanjohtavasti kehutaan Ferromilin vedenkäsittelylaitteita sekä halvennetaan ja väheksytään Bauer Watertechnology Oy:tä ja Bauerin laitteita.

0 1 1
Muutoksia Ilmarisen johtoryhmään
28.08.2015 11:32 | Ilmarinen

Ilmarisen hallitus on päättänyt Ilmarisen johtoryhmän kokoonpanosta ja työnjaosta. Muutokset tulevat voimaan 1.9.2015 alkaen.

1 1 1
Forma-messut uudistuvat vuonna 2016
28.08.2015 11:30 | Messukeskus

Forma Syksy- ja Forma Kevät -messut uudistuvat vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. 16.–17.3.2016 järjestettävä Forma Kevät tulee osaksi monipuolista, muun muassa erikoiskauppaan keskittyvää ammattitapahtumakokonaisuutta. 7.–9.9.2016 järjestettävä Forma Syksy täydentää Habitare-tapahtumakokonaisuuden ammattilaistarjontaa. Muutokset tuovat alalle uusia verkostoja ja liiketoimintamahdollisuuksia yli toimialarajojen. Tapahtumat järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä.

0 0 0
Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy rakennuttaa asumisoikeusasuntoja Lahteen
28.08.2015 11:15 | Asuntosäätiö

Tiedote 28.8.2015. Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy ja Rakennusosakeyhtiö Hartela ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen asumisoikeusasuntojen rakentamisesta Lahteen.

0 0 2
Ett nytt vargrevir har bildats vid gränsen mellan Nyland och Egentliga Finland
28.08.2015 11:07 | Suomen riistakeskus Uusimaa

Vargreviret är placerat både i Raseborg och i Salo. Flera observationer av vargparet det så kallade alfaparet, som äger reviret gjordes redan under förra vintern. I somras bekräftades att vargparet fått valpar då fyra vargvalpar fotograferades av lokala jägare viltkamera. Ett par veckor sedan kunde man konstarera att det fanns flera valpar då man gjorde en synobservation av ca 10 vargar på en gång.

0 0 1
Ansökan om dispenser för lodjur börjar
28.08.2015 10:49 | Suomen riistakeskus

Jakt på lodjur i stamvårdande syfte ytterom renskötselområdet startar i början av december. Man måste ansöka om dispens från Finlands viltcentral för fångst. Dispens för lodjur i stamvårdande syfte skall ansökas senast fredagen 25.9.2015.

0 0 1
Ilvesten poikkeuslupien haku alkaa
28.08.2015 10:45 | Suomen riistakeskus

Ilveksen metsästys kannanhoidollisella perusteella poronhoitoalueen ulkopuolella käynnistyy joulukuun alussa. Pyyntiä varten on haettava poikkeuslupaa Suomen riistakeskukselta. Ilveksen kannanhoidolliset poikkeusluvat tulee hakea perjantaihin 25.9.2015 mennessä.

0 0 1
53329 hakutulos(ta)

Mediaviestinnän ABC

Lehdistötiedote on edelleen mediaviestinnän kulmakivi.

Toimittaja saattaa saada sähköpostiinsa useita kymmeniä - jotkut jopa satoja - tiedotteita yhden ainoan työpäivän aikana. Erottuminen massasta on vaikeaa. Tulosten kannalta on merkityksellistä, miten tiedotteensa muotoilee, kenelle sen kirjoittaa sekä miten ja mihin aikaan sen lähettää.

Kirjoitimme Sinulle, viestinnän ammattilainen, uuden oppaan, jotta Sinulla olisi mahdollisimman hyvät eväät onnistua mediaviestinnässä.

Lataa Mediaviestinnän ABC tästä linkistä.

Kiireellistä tiedotettavaa eikä sopimusta?

Lähetä lehdistötiedote helposti verkossa!

STT Infon kautta voit lähettää tiedotteita netin kautta myös ilman vuosisopimusta.

Kertalähetyspalvelussa täytät nettilomakkeeseen yhteystietosi ja liität mukaan tiedotteen. Me hoidamme jakelun oikeille medioille.

Lähetä lehdistötiedote täältä

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.

STT Mediaseuranta

Tiedä, mitä yrityksestäsi tai toimialastasi kirjoitetaan ja keskustellaan. 

STT Mediaseuranta hakee juuri sinulle tarpeellista tietoa, olipa se sitten sanomalehdissä tai verkossa.

Muokkaa hakukriteereitä, määrittele seuraamasi mediat ja tee räätälöidyt haut juuri tarpeittesi mukaan - missä ja milloin haluat. 

 

Lue lisää Mediaseurannasta

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.

Uutisaiheita ympäri maailmaa!

Lue Business Wiren välittämiä tiedotteita

STT:n kumppani Business Wire välittää johtavien kansainvälisten toimijoiden lehdistötiedotteita kaikkialle maailmaan. Siirry lukemaan Suomeen kohdistettuja tiedotteita tästä.

 

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.