Tiedotteet RSS

Uusimmat tiedotteet

Eurojackpotin potti nousee 18 miljoonaan euroon
28.11.2015 10:22 | Veikkaus

Eurojackpotin potti nousee ensi perjantaina 18 miljoonaan euroon, koska perjantaina (kierros 48/2015) ei löytynyt yhtään täysosumaa.

0 0 1
Heinolassa vastaanottokeskuksen asukkaita mukana yhteenotoissa
27.11.2015 23:59 | Suomen Setlementtiliitto ry

Perjantaina on Heinolan torilla ollut kaksi yhteenottoa, joissa on ollut osallisena Viittakiven vastaanottokeskuksen asukkaita ja paikallisia nuoria naishenkilöitä.

0 0 0
Matti Ojanen Kuopiosta vei Vakion SM:n huipputiukassa kisassa
27.11.2015 19:02 | Veikkaus

Matti Ojanen palautti Vakion Suomen mestaruuden Kuopioon 68 vuoden tauon jälkeen äärimmäisen tiukassa kisassa, jossa seitsemän parasta oli tasapisteissä 55:ssä.

1 0 1
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ei lähde uuteen keskusjärjestöön

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA ei lähde mukaan uuteen SAK:n ja STTK:n yhdistymisestä syntyvään palkansaajien keskusjärjestöön.

0 0 1
Ratkaisuja tarjoava Suomi voi olla kokoaan suurempi Pariisin ilmastoneuvotteluissa
27.11.2015 16:03 | Sitra

Suomella on tuoda Pariisin ilmastokokouksen neuvottelupöytään jotain sellaista, mitä monella ei ole: konkreettisia ratkaisuja. Kun maailman päättäjät kokoontuvat sopimaan maailman maiden sitoutumisesta kansainväliseen ilmastosopimukseen, Suomi voi kertoa, että maailmassa on jo vaadittavat ratkaisut ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi. Sitran kokoama tuore tutkimustieto kertoo valtavasta markkinapotentiaalista. Suomi voi siten tarjota ilmastoneuvotteluihin kokoaan suuremman panoksen.

0 0 0
Kymenlaakson suurin eBingo-voitto Kotkaan
27.11.2015 15:18 | Veikkaus

Kotkalainen pelaaja voitti alkuviikon kunniaksi Veikkauksen eBingosta yli 101 000 euroa.

0 0 0
Helsingin yliopiston tutkijat vievät Pariisiin tiedettä ja globaalin mittausverkoston rungon
27.11.2015 14:56 | Helsingin yliopisto

Ilmastokokous COP21 pidetään Pariisissa 30.11.-11.12.2015. Helsingin yliopiston ilmastonmuutoksen tutkijat vievät kokoukseen sekä ilmakehään liittyvää tiedettä että pohjoismaista ja eurooppalaista yhteistyötä. Tavoitteena on rakentaa kestävä pohja globaalille mittausverkostolle, joka kerää ilmakehään ja ilmastonmuutokseen liittyvää dataa.

0 0 0
Väitös: Koirien luusto- ja hermostosairauksiin löytyi uusia tautigeenejä
27.11.2015 12:05 | Helsingin yliopisto

Koiraroduissa esiintyy erilaisia luuston kehitykseen ja hermoston toimintaan liittyviä perinnöllisiä sairauksia. FM Kaisa Kyöstilä selvittää väitöskirjatyössään yhden perinnöllisen luustosairauden sekä kahden hermostorappeumasairauden geneettistä taustaa koirissa. Kyöstilä tunnisti tutkimuksessaan kyseisiin sairauksiin liittyvät geenivirheet ja samalla paljastui uusia tautimekanismeja. Kyöstilän tutkimustulokset ovat mahdollistaneet koirien testaamisen näiden geenivirheiden suhteen, mikä auttaa sekä sairausdiagnostiikassa että jalostustyössä. Tutkimuksen löydöistä voi lisäksi olla hyötyä ihmislääketieteessä, sillä koirien sairauksiin yhdistetyt geenit saatavat liittyä myös ihmisten vastaaviin sairauksiin.

1 0 1
Uusia riskejä, uusia sääntöjä: hyvä hallinnointi on uusi erottautumiskeino sijoituspäätöksissä
27.11.2015 11:56 | Aberdeen

Aberdeen Asset Managementin uusi tutkimus paljastaa hallinnointitapojen keskeisen roolin varainhoitajien sijoituspäätöksissä ja asiakkaiden odotuksissa näiltä. Lähes 90 % (89 %) tutkimukseen vastanneista finanssipalvelualan päättäjistä katsoo, että hyvä hallinnointi on sijoitustuoton kannalta kriittinen tekijä. Hallinnointitapa nousi esiin tärkeimpänä seikkana, joista varainhoitajien tulisi käydä keskustelua sijoituskohteiksi valittujen yritysten kanssa. Seuraavina esiin nousivat keskustelut palkkioista ja palkitsemisesta, yritysjärjestelyistä sekä ympäristö- ja yhteiskuntavastuusta.

0 0 0
Uusi verkkosivusto auttaa opettamaan suomea ulkomaalaisille
27.11.2015 11:56 | Helsingin yliopisto

Helsingin yliopistossa on syntynyt useita aloitteita turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten auttamiseksi. Opiskelijat ovat luoneet verkkosivuston suomen opettamisen tueksi. Turvapaikanhakijat saavat neuvoja myös oikeusklinikalta. Kotoutumista edistäviä University of Helsinki Says Welcome -tapahtumia järjestetään Tiedekulmassa tiistaisin.

0 0 0
Vauhtia opiskelijayrittäjyyteen Cambridgesta
27.11.2015 11:52 | Laurea

27 opiskelijaa matkaa ensi viikolla Anglia Ruskin –yliopistoon Englantiin hakemaan yrittäjyysoppia huippuasiantuntijoilta.

0 0 0
Hämeen alueelle uusi HTT-tavarantarkastaja
27.11.2015 11:49 | Hämeen kauppakamari

Hämeen kauppakamarin alueella on nyt 17 hyväksyttyä tavarantarkastajaa (HTT), kun yksi kokelas suoritti hyväksytysti Keskuskauppakamarin HTT-kokeen. ”Kokeen suoritti Hämeenlinnasta Mika Mantere”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Kirsi Aaltio. Hyväksytyt tavarantarkastajat toimivat arvokkaana apuna riitatilanteissa suorittaessaan puolueettomasti teknisiä arvioita tavaroista ja palveluista.

0 0 1
Helsingin yleiskaavaehdotus on nähtävillä 29. tammikuuta asti

Helsingin uuden yleiskaavan ehdotus on nähtävillä 29. tammikuuta 2016 asti info- ja näyttelytila Laiturilla, Helsingin kaupungintalolla sekä verkkosivuilla osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat. Kaavaehdotukseen ja muuhun aineistoon voi tutustua myös yleiskaava.fi-sivustolla.

0 0 4
En betydande företagspark för bioekonomi och cirkulär ekonomi inrättas i Sköldvik i Borgå
27.11.2015 11:32 | Pobi -hanke

En betydande företagspark för bioekonomi och cirkulär ekonomi planeras i Sköldvik i Borgå. Borgå stad och utvecklingsbolaget Posintra bygger i Sköldvik en ny framtid i samarbete med företagen i området. Företagsparken baserar sig delvis på den nuvarande verksamheten av företagen i området men samtidigt söker man också helt nya idéer.

1 0 0
Porvoon Kilpilahteen merkittävä bio- ja kiertotalouden yrityspuisto
27.11.2015 11:32 | Pobi -hanke

Porvoon Kilpilahteen suunnitellaan merkittävää bio- ja kiertotalouden teollisuuspuistoa. Porvoon kaupunki ja kehitysyhtiö Posintra rakentavat Kilpilahden uutta tulevaisuutta yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Yrityspuisto perustuu osittain alueen yritysten nykyiseen toimintaan, mutta samalla haetaan myös aivan uusia avauksia.

1 0 0
Significant bioeconomy park planned in Porvoo
27.11.2015 11:32 | Pobi -hanke

A major new industrial park, concentrating on bioeconomy and circular economy, is planned in the Kilpilahti area of Porvoo. The City of Porvoo and Posintra development company are building the future of Kilpilahti in collaboration with local companies. The industrial park is partly based on current business operations in the area but it also seeks new initiatives.

1 0 0
Investointien kasvu mittaa Pariisin kokouksen onnistumisen
27.11.2015 11:03 | Climate Leadership Council CLC

Pariisin ilmastokokouksen tavoitteena on kaikki maat kattava ja sitova ilmastosopimus vuodesta 2020 eteenpäin ja maapallon lämpötilan nousun pitäminen alle 2C-asteessa. Sopimuksen tulee edistää ilmastonmuutosta hillitseviä toimia jo ennen vuotta 2020. Tavoitteen toteutuminen edellyttää hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen tähtäävien puhtaan energian ja ilmastomyönteisten investointien nelinkertaistamista vuoden 2013 tasosta vuoteen 2020 mennessä.

0 0 2
Kysely paljasti: helsinkiläiset liikunnanopettajat toivovat parempia yleisurheilupaikkoja ja säilytysmahdollisuuksia liikuntavälineille
27.11.2015 11:02 | Helsingin liikuntavirasto

Kaupunki ylläpitää lukuisia ulkoliikuntapaikkoja, lähiliikuntapaikkoja ja ulkoilualueita eri puolilla Helsinkiä. Liikuntavirasto kartoitti sähköisellä kyselyllä* loka–marraskuun aikana helsinkiläisten koulujen käyttämien ulkoliikuntapaikkojen käyttöastetta ja toimivuutta. Yhteensä 180 liikunnanopettajaa kertoi missä he liikuttavat oppilaitaan, mitä he tekevät liikuntatunneilla ja minkälaisia kehitystoiveita heillä on.Kysely paljasti että liikunnanopettajat toivoivat eniten yleisurheilupaikkojen kunnostamista ja enemmän säilytystilaa liikuntavälineille.

1 0 1
Luonto- ja elämysmatkailupalveluyhtiö Villi Pohjola avaa Ylläkselle myös ravintolan
27.11.2015 10:55 | Lomarengas Oy

Lomarengas-konserniin kuuluva Villi Pohjola Oy on vuokrannut Metsähallitukselta Ylläksen luontokeskus Kellokkaan ravintolatoiminnot sekä safaritilat. Konserniin kuuluva Ylläksen Matkailu Oy siirtää Kellokkaaseen myös majoituspalvelupisteensä. Kellokas tarjoaa näin Ylläksen alueen matkailijoille kansainvälisen tason palvelupaketin, joka sisältää kahvila- ja ravintolapalvelut, mökkimajoitusta sekä Lapin alueen parhaita luonto-, safari- ja ohjelmapalveluita.

1 0 3
Kommunförbundets Koskinen i Seinäjoki: Självstyrelsen ska leva i reformen

Kommunförbundets verkställande direktör Jari Koskinen lyfter fram vikten av kommunernas självbestämmanderätt och de kommande vårdområdenas självstyrelse i beredningen av reformen.

0 0 0
55979 hakutulos(ta)

Mediaviestinnän ABC

Lehdistötiedote on edelleen mediaviestinnän kulmakivi.

Toimittaja saattaa saada sähköpostiinsa useita kymmeniä - jotkut jopa satoja - tiedotteita yhden ainoan työpäivän aikana. Erottuminen massasta on vaikeaa. Tulosten kannalta on merkityksellistä, miten tiedotteensa muotoilee, kenelle sen kirjoittaa sekä miten ja mihin aikaan sen lähettää.

Kirjoitimme Sinulle, viestinnän ammattilainen, uuden oppaan, jotta Sinulla olisi mahdollisimman hyvät eväät onnistua mediaviestinnässä.

Lataa Mediaviestinnän ABC tästä linkistä.

Kiireellistä tiedotettavaa eikä sopimusta?

Lähetä lehdistötiedote helposti verkossa!

STT Infon kautta voit lähettää tiedotteita netin kautta myös ilman vuosisopimusta.

Kertalähetyspalvelussa täytät nettilomakkeeseen yhteystietosi ja liität mukaan tiedotteen. Me hoidamme jakelun oikeille medioille.

Lähetä lehdistötiedote täältä

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.

STT Mediaseuranta

Tiedä, mitä yrityksestäsi tai toimialastasi kirjoitetaan ja keskustellaan. 

STT Mediaseuranta hakee juuri sinulle tarpeellista tietoa, olipa se sitten sanomalehdissä tai verkossa.

Muokkaa hakukriteereitä, määrittele seuraamasi mediat ja tee räätälöidyt haut juuri tarpeittesi mukaan - missä ja milloin haluat. 

Lue lisää Mediaseurannasta

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.

Uutisaiheita ympäri maailmaa!

Lue Business Wiren välittämiä tiedotteita

STT:n kumppani Business Wire välittää johtavien kansainvälisten toimijoiden lehdistötiedotteita kaikkialle maailmaan. Siirry lukemaan Suomeen kohdistettuja tiedotteita tästä.

 

Lue lisää STT Viestintäpalveluista täältä.