Sikla Oy

/// Korjattu tiedote: Siklatalot Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Jaa

Tiedotetta korjattu uuden toimitusjohtajan esittelykappaleen osalta. Aiemmassa tiedotteessa olleet asiat korvataan tämän tiedotteen sisällöllä. Päivitetty korjatun kappaleen teksti: Siklatalot Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 5.11.2018 alkaen Juhani Romppainen. 52-vuotias Romppainen on toiminut yrittäjänä toisella toimialalla kasvattaen liiketoimintaa menestyksekkäästi ja kannattavasti.

Sikla-konserniin kuuluva Siklatalot Oy on viime vuosina kasvanut uuden toimintakonseptinsa, valmiiden omakotitalojen, ansiosta markkinoita nopeammin ollen valmistalojen ykkönen Suomessa. Siklatalot Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Mällinen siirtyy 5.11.2018 alkaen yhtiön kehitysjohtajaksi. Mällinen on tehnyt viime vuosina merkittävää työtä Siklatalot Oy:n uuden toimintakonseptin jalkauttamisessa, ja hän vastaa konseptin kehittämisestä myös tulevaisuudessa. Mällinen jatkaa myös yhtiön omistajana.

- Joskus palaset loksahtavat kohdalleen, ja eteen tulee mahdollisuus päivittää toimenkuvaa paremmin omia vahvuusalueita vastaavaksi. Puntaroimme erilaisia vaihtoehtoja, ja erään puntaroinnin päätteeksi löysimme henkilön, joka sopii erinomaisesti Siklatalojen uudeksi toimitusjohtajaksi. Tämän ratkaisun myötä pystyn itse keskittymään jatkossa puhtaasti yhtiön kehittämiseen, kertoo Mällinen.

Siklatalot Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 5.11.2018 alkaen Juhani Romppainen. 52-vuotias Romppainen on toiminut yrittäjänä toisella toimialalla kasvattaen liiketoimintaa menestyksekkäästi ja kannattavasti.

- Olen innoissani uudesta tehtävästäni Siklatalojen toimitusjohtajana. Kaikesta huomaa, että Siklan yrittäjät ovat rakentaneet jo tähän mennessä toimialalleen loistavan tarinan. Hyvin hoidetun konsernin suojissa on mukava jatkaa eteenpäin, kertoo Romppainen.

- Olemme iloisia saadessamme Juhanin kaltaisen kokeneen kaverin yhtiön johtoon mukaan. Paljon olemme vuosien aikana saaneet aikaiseksi, mutta paljon on vielä tehtävää. Tämän muutoksen jälkeen Siklataloissa on entistäkin enemmän virtaa vastata tulevaisuuden haasteisiin, Mällinen toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jarkko Mällinen
Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja
puh. 0400 170 667
jarkko.mallinen@sikla.fi

Juhani Romppainen
Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja 5.11.2018 alkaen
puh. 045 636 4960

Janne Nieminen
Sikla-konsernin konsernijohtaja
puh. 044 5340 543
janne.nieminen@sikla.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sikla Oy
Rytiniementie 2B
91910 Tupos

http://www.sikla.fi

Sikla on kasvava ja vakaalla pohjalla toimiva rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Siklatilat Oy on puolestaan erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Siklatec Oy toimittaa talotekniikkaa ja Siklaelementit Oy taloelementtejä molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sikla Oy

Aistiesteettömyys tärkeää nykypäivän palvelukotirakentamisessa3.8.2018 13:41:26 EESTTiedote

Vanhusten palvelukotirakentamisessa perinteinen esteettömyys huomioidaan hyvin, mutta aistiesteettömyyteen ei ole vielä kiinnitetty samassa mittakaavassa huomiota. – Modernit palvelukodit ovat oikealla tiellä aistiesteettömyydessä, ja asukkaita tuetaan heidän yksilöllisissä tarpeissaan, sanoo Satakunnan ammattikorkeakoulun Esteettömyys ja saavutettavuus -työryhmän jäsen, lehtori Hanna Hannukainen.

Pääministeri Juha Sipilä asuntomessuilla palvelukoti Villa Luodossa: ”Täältähän pitää katsella itselle asuntoa”18.7.2018 07:20:00 EESTTiedote

Pääministeri Juha Sipilä vieraili toisen messuviikon alkajaisiksi asuntomessujen historian ensimmäisessä palvelukodissa, Villa Luodossa. Sipilä tutustui palvelukodin kuvitteelliselle asukkaalle, Tyynelle, sisustettuun huoneeseen ja katseli yhteisiä oleskelutiloja ja ruokailuhuonetta hymyillen. – Hieno kohde, näyttää erityisen viihtyisältä ja kiinteistö mukavannäköiseltä ulospäin. Voisin hyvin kuvitella asuvani tämänkaltaisessa palvelukodissa itsekin, pääministeri Sipilä sanoi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme