M-Files

1,5 miljoonan säästöt tehokkaalla tiedonhallinnalla: thyssenkrupp Elevator otti käyttöön M-Filesin

Jaa

Globaalisti toimiva thussenkrupp Elevator digitalisoi kaikki hissien valmistukseen liittyvät dokumenttinsa M-Filesiin. Samalla dokumenttienhallinta automatisoitiin osaksi tuotantoprosesseja, mikä on mahdollistanut koko liiketoiminnan tehostamisen tuoden mukanaan 1,5 miljoonan dollarin säästöt.

Globaalisti toimiva thussenkrupp Elevator digitalisoi kaikki hissien valmistukseen liittyvät dokumenttinsa M-Filesiin. thyssenkrupp on tallentanut M-Filesiin jo yli miljoona dokumenttia osaksi tuotantoprosessejaan.
Globaalisti toimiva thussenkrupp Elevator digitalisoi kaikki hissien valmistukseen liittyvät dokumenttinsa M-Filesiin. thyssenkrupp on tallentanut M-Filesiin jo yli miljoona dokumenttia osaksi tuotantoprosessejaan.

Yksi maailman johtavista hissiyhtiöistä thyssenkrupp Elevator on ottanut käyttöön M-Filesin tiedonhallintaratkaisun tehostaakseen dokumenttienhallintaansa sekä liiketoimintaprosessejaan. Sen lisäksi, että M-Files tarjoaa nyt pääsyn kaikkiin tärkeisiin dokumentteihin yhtiön eri toimipisteistä, se on myös mahdollistanut tuotantoprosessien kehittämisen automaattisten työnkulkujen avulla.

Yhtiö valmistaa joka vuosi yli 2 000 hissiä, minkä lisäksi se tekee liukuportaita, liukukäytäviä, matkustajasiltoja sekä porrashissejä ja tasonostimia. Jokaisen tuotteen valmistusprosessissa syntyy satoja dokumentteja. thyssenkrupp aloitti M-Filesin käyttöönoton digitalisoimalla yli 700 paperidokumenttia, joita tarvittiin pelkästään yhden hissin valmistus- ja asennusprosessissa.

"Kohtasimme aikaisemmin lukuisia haasteita, sillä dokumentteja täynnä oleva prosessimme vaati meiltä jatkuvasti lisää aikaa ja rahaa. M-Filesissa yhdistyvät dynaamisuus, skaalautuvuus, helppokäyttöisyys sekä matalat käyttöönottokulut, joten järjestelmä vastasi täydellisesti tarpeisiimme. Veimme samalla kertaheitolla tiedonhallinnan täysin uudelle tasolle", kertoo suunnittelija Mike Fuller thyssenkruppilta.

M-Filesin tarjoaman älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisun avulla liiketoimintojen tuottamaa tietoa pystytään automaattisesti luokittelemaan ja hyödyntämään toiminnan tehostamisessa. Dokumentteihin liittyvät tiedot, kuten projekti, asiakas, tuote tai dokumenttityyppi, voidaan tallentaa helposti metatiedoiksi. Näin jokainen käyttäjä löytää nopeasti itselleen tärkeän tiedon henkilökohtaisen käyttötavan mukaan. M-Files tuo mukanaan myös tiedonhallinnan laajat toiminnallisuudet, joita ovat versionhallinta, automaattiset suojausasetukset, muokkausvaraukset, työnkulut, sähköpostihälytykset sekä erilaiset yhteistoiminnan muodot.

"thyssenkrupp on digitaalisen muodonmuutoksen ihanteellinen esimerkki. Yhtiön aiemmat paperipohjaiset prosessit on nyt virtaviivaistettu ja automatisoitu, mikä on tuonut huomattavia säästöjä yhtiölle. thyssenkrupp käyttää M-Filesin työnkulkuja niin hissien suunnittelussa kuin valmistuksessa, mikä varmistaa koko tuotantoprosessin laadun ja dynaamisuuden", toteaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

thyssenkrupp on tallentanut M-Filesiin jo yli miljoona dokumenttia osaksi tuotantoprosessejaan. Yhtiö suunnittelee integroivansa M-Files-ratkaisun CRM-, CPQ- ja ERP-järjestelmiinsä yhdistääkseen eri liiketoimintasovelluksissa olevan tiedon ja parantaakseen viestintää eri liiketoimintojen välillä.

Tutustu lisää lukemalla tapauskuvaus (englanniksi).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Globaalisti toimiva thussenkrupp Elevator digitalisoi kaikki hissien valmistukseen liittyvät dokumenttinsa M-Filesiin. thyssenkrupp on tallentanut M-Filesiin jo yli miljoona dokumenttia osaksi tuotantoprosessejaan.
Globaalisti toimiva thussenkrupp Elevator digitalisoi kaikki hissien valmistukseen liittyvät dokumenttinsa M-Filesiin. thyssenkrupp on tallentanut M-Filesiin jo yli miljoona dokumenttia osaksi tuotantoprosessejaan.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

M-Files
M-Files
Hermiankatu 1 B
33720 Tampere

(03) 3138 7500https://www.m-files.com/fi

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu. Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä. Käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Arvostetut kansainväliset markkinatutkimuslaitokset ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Nokian Renkaat, Caverion, Finavia, Fingrid, Rovio, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files matkaa pääministerin mukana Washingtoniin ja vahvistaa asemaansa Yhdysvalloissa26.11.2018 08:30Tiedote

Yhdysvaltojen suurilla markkinoilla jo hyvän jalansijan saanut ohjelmistoyhtiö M-Files osallistuu pääministeri Juha Sipilän työvierailulle Washingtoniin. Tänään 26.11. alkavan matkan tarkoituksena on vahvistaa Suomen ja Yhdysvaltojen kahdenvälisiä suhteita sekä taloudellista ja teknologista yhteistyötä. M-Filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo näkee matkan mahdollisuutena vahvistaa M-Filesin asemaa Yhdysvalloissa.

M-Files sai Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon14.11.2018 11:00Tiedote

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt M-Filesille palkinnon menestyksestä kansainvälisillä markkinoilla. Kansainvälisen kasvun lisäksi M-Files valikoitui palkinnon saajaksi innovatiivisten älykkään tiedonhallinnan ratkaisujensa sekä Suomen talouteen tekemänsä positiivisen, inspiroivan vaikutuksen ansiosta. M-Files haluaa ratkaista tietokaaoksen aiheuttamat ongelmat sekä muuttaa tavan, jolla tietoa käsitellään.

Gartner: M-Files on tiedonhallinnan globaali visionääri 201830.10.2018 08:10Tiedote

Älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoja kehittävä M-Files on nimetty visionääriksi Gartnerin tiedonhallintaa käsittelevässä globaalissa raportissa. Gartnerin arvio perustuu M-Filesin tiedonhallinnan vision täydellisyyteen sekä toimintakyvykkyyteen markkinoilla. Menestys maailman merkittävimpien markkinatutkimuslaitosten, kuten Gartnerin, raporteissa vauhdittaa suomalaisen ohjelmistoyhtiön kansainvälistymistä.

Pimeä tieto lamauttaa organisaatiot – jopa 30 prosenttia työajastamme kuluu turhaan työhön20.9.2018 08:30Tiedote

Tietokaaos ja pimeä tieto ovat vieneet suomalaiset organisaatiot tilanteeseen, jossa jopa 30 prosenttia työntekijän työajasta voi kulua turhaan ja turhauttavaan työhön. Yli 50 prosenttia organisaatioiden datasta on pimeää tietoa, josta olisi lisäarvoa organisaatiolle, mutta sitä ei pystytä hyödyntämään liiketoiminnassa. Tekoäly voi auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme