Veikkaus

200 000 euron arpavoitto lahtelaisnaiselle: "Nyt on varaa opiskelukirjoihin"

Jaa

Parikymppinen lahtelaisnainen koki varsinaisen yllätysten sunnuntain kesäkuun lopussa. Nainen raaputti sanaristikkomaisen Onnensanat-arvan ja laski löytäneensä arvasta kahdeksan sanaa.

– Ajattelin, että vau, voitin 500 euroa, voittaja kertoo.

Sen jälkeen nainen laski sanat uudelleen. Niitä olikin yhdeksän!

– 1000 euroa! Olin entistä iloisempi, nainen kertoo.

Todellinen yllätys paljastui kuitenkin vasta kioskilla, jonne voittaja meni tarkistuttamaan arpansa. Sanaristikosta ei löytynytkään yhdeksää sanaa vaan kymmenen. Nainen oli voittanut päävoiton, 200 000 euroa.

– Olin ollut aiemmin pessimistinen ja ajatellut, että ei näistä arvoista kukaan mitään voita, mutta raaputtelenpa nyt muuten vain. En usko tätä vieläkään todeksi, iloinen voittaja kertoo Veikkauksen voittajakahveilla.

Innokkaan ristikon täyttäjän salainen pahe

Nainen ei muuten juurikaan pelaa rahapelejä, mutta Onnensanat-arpoja hän ostaa melko usein.

– Usein, kun lapseni nukahtaa vaunuihin, menen R-kioskille ja ostan Onnensanat-arvan. Tykkään muutenkin täyttää sanaristikoita, joten siitä on tullut salainen paheeni, nainen naurahtaa.

Tällä kertaa yksi onnenpotku johti toiseen.

– Ostin Onnensanat-arvan, josta voitin viisi euroa. Päätin sitten ostaa sillä viidellä eurolla uuden arvan, ja sillä tuli tämä voitto, voittaja kertoo arpaonnestaan.

Voittaja on kertonut voitostaan ainoastaan vanhemmilleen ja parhaalle ystävälleen.

– He eivät meinanneet uskoa sitä ja epäilivät sitä huonoksi vitsiksi!

Rahalla omistusasunto ja opiskelukirjoja

Voittaja on suunnitellut ostavansa voittorahoillaan omistusasunnon ja mahdollisesti vielä sijoitusasuntojakin. Syksyllä alkavat myös opinnot, joihin kuluu jonkin verran rahaa.

– Stressasin aiemmin, miten rahani riittävät opiskelukirjoihin ja esimerkiksi tietokoneeseen. Nyt ei tarvitse enää stressata!

Aiemmin voitosta haaveillessaan nainen oli unelmoinut laittavansa vaatekaappinsa sisällön uusiksi, mikäli onni sattuisi potkaisemaan.

– Voi olla, että teenkin sen. Muuten olen luonteeltani niin pihi, että en usko voiton nousevan pahemmin päähän, voittaja sanoo.

Onnensanat-arpa:

  • Onnensanat-arvassa on sanaristikkopeli, jossa pelaaja yrittää muodostaa löytämistään kirjaimista mahdollisimman monta kokonaista sanaa auki joko vaaka- tai pystysuuntaan.
  • Onnensanat-arpoja on sekä viiden että kymmenen euron hintaisina.
  • Viiden euron hintaisen arvan päävoitot ovat 200 000 euroa ja kymmenen euron hintaisen arvan 500 000 euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme