Mellakka Helsinki

25 000 ihmistä juhlisti uuttavuotta Senaatintorilla säätä uhmaten

Jaa

Uusi vuosi otettiin haastavista sääolosuhteista huolimatta vastaan juhlatunnelmissa Helsingin Senaatintorilla.

Kuva: Samuli Vienola
Kuva: Samuli Vienola

Uudenvuoden juhlinta alkoi alkuillasta koko perheelle suunnatulla ohjelmalla. Maria Baric Companyn tulta, sirkusta, teatteria ja musiikkia yhdistänyt taianomainen esitys lumosi Senaatintorin noin kymmentuhatpäisen yleisön. Illan show’ssa nähdyt Vesalan ja Vestan upeat esitykset häikäisivät visuaalisuudellaan, ja 25 000 hengen yleisö otti vuoden 2019 vastaan Tuomiokirkon ylle kohonneiden ilotulitusten siivittämänä.

”Olen tosi iloinen, että saimme haastavista sääolosuhteista huolimatta ottaa uuden vuoden yhdessä vastaan tässä hienossa tapahtumassa. En muista, että vuoden vaihtumista odottaessa olisi koskaan ollut näin jännät paikat kuin tänään säätiedotusta seuratessa. Onneksi arktisiin olosuhteisiin tottunut sitkeä yleisömme ei vähästä säikähdä, ja täysi Senaatintori juhli iloisesti yhdessä”, vastaava tuottaja Susa Nokelainen sanoo.

***

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtumaa koordinoivat Helsinki Marketingin Susa Nokelainen ja Marianne Saukkonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Median yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Annina Pikkumäki
Mellakka Helsinki
+358 40 575 5776
annina@mellakkahelsinki.fi

Kuvat

Kuva: Samuli Vienola
Kuva: Samuli Vienola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme