HSL Helsingin seudun liikenne

Tervetuloa HSL Suvipäivään 7.6.2016!

Jaa
Tervetuloa viettämään kanssamme HSL:n Suvipäivä -juhlaa Kulttuurikeskus Korjaamolle Töölön sydämeen. Tilaisuus alkaa klo 15 seminaarilla, jossa esiintyvät muun muassa:
  • Suvi Rihtniemi, HSL:n toimitusjohtaja: "Hevosraitiovaunuista länsimetroon"
  • Sini Puntanen ja Tero Anttila, HSL:n liikennejärjestelmäosaston ja joukkoliikennesuunnitteluosaston johtajat: "Miten joukkoliikenne muuttaa kaupunkia?"
  • Veli-Pekka Ääri, SOK, Asiakkuus, viestintä ja digitaaliset palvelut: "Tavoitteena asiakaskokemus kämmenellä"
  • Risto Linturi, futuristi ja tulevaisuuden tutkija: "Näin Lahdesta tehdään Helsingin lähiö"

Tapahtuman juontavat Pirjo Heikkilä ja Kimmo Ohtonen. Seminaari päättyy noin klo 17, jonka jälkeen vietämme kesäistä iltaa buffetin, iloisen seurustelun ja musiikin siivittämänä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumiset: suvipaivat@hsl.fi.

Ystävällisin terveisin,

Suvi Rihtniemi, HSL:n toimitusjohtaja

Tietoja julkaisijasta

HSL Helsingin seudun liikenne
HSL Helsingin seudun liikenne
Opastinsilta 6 A
00520 Helsinki

09 4766 4444http://www.hsl.fi

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 360 työntekijää ja liikevaihto noin 600 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain noin 360 miljoonaa matkaa, mikä on 63 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: www.hsl.fi/viestinta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HSL Helsingin seudun liikenne

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye