Messukeskus

5G-tapahtuma osaksi Teknologia-messuja

Jaa

Päättäjille suunnattu 5G -seminaari järjestetään ensi marraskuussa osana Teknologia 19 -messuja Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma esittelee ajankohtaisia 5G:hen liittyviä liiketoiminta- ja palvelukonsepteja sekä toimii keskustelufoorumina 5G-verkkohankkeista.

Viidennen sukupolven mobiiliteknologiaa esittelevä Tivi Future of 5G -päättäjäseminaari järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä keskiviikkona 6.11. Seminaarin kansainvälinen ohjelma on parhaillaan suunnitteilla. 

– 5G-teknologiaa käsitellään tapahtumassa laajasti sekä IT:n että talouden näkökulmasta. Ohjelmassa korostuvat 5G:n hyödyt julkishallinnossa ja teollisessa ympäristössä, jossa 5G voi esimerkiksi tehostaa toimintaa tehtaissa. Julkishallinnon puolella taas liikenne ja ruuhkien hallinta ovat esimerkkejä, joihin 5G-teknologiasta voi olla apua, sanoo Alma Talentin tuotekehityspäällikkö Salla Mäkelä.   

Seminaarissa pohditaan muun muassa 5G:n mahdollisuuksia edistää tuottavuutta, 5G:n levinneisyyttä Euroopassa, kyberturvallisuutta ja radiotaajuuspolitiikkaa​ sekä parhaita käytäntöjä 5G mahdollisuuksien maksimoimiseksi. 5G on tulevana syksynä ajankohtainen aihe.

– Teknologia-messut järjestetään marraskuun alussa samaan aikaan Egyptissä pidettävän World Radiocommunication Conferencen kanssa, jossa sovitaan eri maiden yhteisestä taajuuspolitiikasta. 5G onkin erittäin tärkeä ja ajankohtainen tuolloin, joten on hienoa, että Teknologia 19 -messujen yhteydessä pääsemme kurkistamaan myös 5G-teknologian tulevaisuuteen, Mäkelä toteaa.

Tivi Future of 5G -päättäjäseminaarin järjestää Alma Talent yhteistyössä Teknologia 19 -messujen kanssa. Lue seminaarista lisää nettisivuilla https://tapahtumat.almatalent.fi/future-of-5g  

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 5.–7.11.2019. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia. Lue messuista lisää nettisivuilla www.teknologia19.fi.

Lisätietoja

Teknologia 19 -messut: Messukeskus Helsinki, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com

Future of 5G: Alma Talent, tuotekehityspäällikkö Salla Mäkelä p. 040 586 4585, salla.makela@almamedia.fi 


Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

GameXpo Award Teemu ”wabbit” Hiiliselle15.11.2019 12:49:43 EETTiedote

GameXpo-messujen yhteydessä kymmenennettä kertaa jaettava, Suomen Messusäätiön rahoittama 3000 euron arvoinen GameXpo Award on myönnetty Teemu ”wabbit” Hiiliselle. Teemu Hiilinen on Suomen ensimmäinen ammattimainen esports-selostaja, ja toiminut sittemmin esports-toimittajana yli vuosikymmenen. Pelialaa monipuolisesti esittelevä GameXpo järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 15.-17.11.2019 samaan aikaan talviurheilutapahtuma GoExpoWinterin kanssa. Esports on yksi niistä pelialan ilmiöistä, joka on noussut viime vuosina voimakkaasti esiin. Elektroninen urheilu ylitti valtamedian uutiskynnyksen ensimmäisiä kertoja vuonna 2014, minkä jälkeen esports ja alan suomalaiset menestystarinat ovat olleet näyttävästi mediassa esillä. ”Esports on tullut yhä tunnetummaksi, ja sen myötä myös joukkueet ja selostajat tulevat suurelle yleisölle yhä tutummiksi. Kehitykseen merkittävästi on vaikuttanut Teemu ”wabbit” Hiilinen on ollut mukana jo ensimmäisistä esports-lähetyksistä lähtien ja toi kevääll

GoExpo Winter tarjoaa ympäristövastuullisia vaihtoehtoja15.11.2019 09:00:00 EETTiedote

Talvimatkailun vastuullisuus ja urheiluvälineiden kierrätys näkyvät monin tavoin tämän vuoden GoExpo Winter -messuilla. Talviurheilutapahtuma ottaa kantaa ilmastonsuojelun puolesta muun muassa ohjaamalla lipputuloja ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön ja tarjoamalla kävijöille mahdollisuuden kierrättää lasketteluvarusteita. Messuilta käynnistyy myös kampanja, jonka päämääränä on suojella lumileikit osana Unescon maailmanperintöä. GoExpo Winter järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 15.-17.11.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme