Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

68-vuotiaan Linnanmäen syntymäpäiviä juhlistetaan yhdessä

Jaa

Linnanmäen Huvipuisto saavuttaa huikean 68 vuoden huvitteluiän tänä sunnuntaina, 27.5.2018. Syntymäpäiväjuhlien kunniaksi vieraat pääsevät pyörähtelemään Kahvikuppikarusellissa ilmaiseksi koko päivän ajan ja syntymäpäivälaulut ilmoille kajauttaa Estradilla suomirockin kestosuosikki Happoradio klo 18.

Linnanmäen historian merkittävät askeleet otettiin vuonna 1950, kun Lasten päivän järjestelytoimikunnan pöytäkirjaan kirjattiin Linnanmäen Huvipuisto syntyneeksi. Huvipuisto on perustamisensa jälkeen kehittynyt aina vain huvittavammaksi kohteeksi, joka onkin jättänyt muistijäljen monien sydämiin. Tästä syystä Linnanmäki haluaa juhlistaa syntymäpäiviään yhdessä asiakkaidensa kanssa.

- Syntymäpäiväkahvittelua ei hoidetakaan ihan perinteisin metodein. Linnanmäen asiakkaat pääsevät iloisen pirskahtelevaan tyyliin juhlistamaan synttäreitä puiston pääsisäänkäynnin lähettyvillä sijaitsevassa Kahvikuppikarusellissa. Laitteessa pyörähdellään iloisen juhlapäivän kunniaksi ilmaiseksi koko päivän ajan, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Illan tullen huvipuistossa antaudutaan myös svengaavien sävelten johdateltavaksi, kun Estradille astelee suosittu suomirock -yhtye Happoradio. Hiteistään tunnettu bändi kajauttaa ilmoille kaikkien osaamia kappaleitaan klo 18- n. klo 19.

- Huvipuistossa voi viettää syntymäpäiviä myös pitkän kaavan mukaan, sillä iloa ja uutuuksia on tarjolla monenlaisia.  Asiakkaat voivat käydä testaamassa vaikkapa uuden huvitteluelämys Pellen Talon tai kokea huikean VR-liitolentomatkan Linnunrata eXtrassa, Adlivankin vinkkaa.

Helsingin hauskimman kaupunginosan riemurikkaita syntymäpäiviä vietetään sunnuntaina 27.5.2018 koko päivän ajan. Puisto on auki klo 13-20. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme