Espoon kaupunki - Esbo stad

Torronsuo - taianomaista valoa ja huumaavaa tuoksua

Jaa
Liisa Karikuusen ja Teuvo Rämäsen valokuvanäyttelyssä pääset nauttimaan karun eteläsuomalaisen suoluonnon maagisesta tunnelmasta. Näyttely on esillä Villa Elfvikin luontotalossa 6.10.–25.11.2021.
Kuva: Teuvo Rämänen
Kuva: Teuvo Rämänen

Liisa Karikuusi ja Teuvo Rämänen ovat espoolainen aviopari, joiden intohimona on suomalainen luonto, luonnossa liikkuminen ja sen valokuvaaminen. Torronsuon kansallispuisto on muodostunut pariskunnalle hyvin rakkaaksi kuvauskohteeksi, sillä kesämökin läheinen sijainti antaa mahdollisuuden vierailla suolla useasti.

”Joka kerta suolla käydessä se näyttäytyy hieman erilaisena. Tietenkin vuodenajat vaihtavat tunnelmaa, samoin päivänkierron eri vaiheet. Maagista ilmapiiriä luovat myös aina yhtä yllätyksellisinä ilmestyvät sumut ja suosta nouseva usva,” kertoo Teuvo Rämänen.

”Kuvatessa suhde Torronsuohon on syventynyt kunnioittavaksi ihailuksi. Suolla saa joka kerta kokonaisvaltaisen aistielämyksen. Suo kertoo siellä kävijälle ikiaikaisia tarinoitaan”, kuvailee Liisa Karikuusi.

Teuvo aloitti kuvausharrastuksensa jo nuoruudessa.  Nykyisin hän kuvaa ennen kaikkea luontoa monipuolisesti ja hänen ominta kuvaustyyliään on maisemakuvaus. Liisalle kameralla ”maalaaminen”, monivalotus ja makrokuvaus ovat läheisiä tyylilajeja. Pitkän työuransa Liisa on tehnyt klassisien musiikin parissa.

Villa Elfvikin luontotalo (Elfvikintie 4, Espoo) on avoinna ma-pe klo 9–15. Sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10–16, jolloin palvelee myös Café Elfvik. Luontotaloon ja sen näyttelyihin on vapaa pääsy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liisa Karikuusi, p. 0505950085, liisa.karikuusi@gmail.com


Teuvo Rämänen, p. 0500446377, teuvo.ramanen@iki.fi


Villa Elfvikin luontotalo, Katri Luukkonen, p.043 826 5253, katri.luukkonen@espoo.fi

Kuvat

Kuva: Teuvo Rämänen
Kuva: Teuvo Rämänen
Lataa
Kuva: Liisa Karikuusi
Kuva: Liisa Karikuusi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Villa Elfvikin luontotalo kuuluu Espoon ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen ympäristönsuojelun palvelualueeseen.

Ympäristönsuojelun palvelualue edistää ympäristövastuullisuutta Espoossa vaalimalla ja parantamalla luonnon monimuotoisuutta ja toimintakykyä, ennaltaehkäisemällä ja korjaamalla ympäristöhaittoja sekä lisäämällä ympäristötietoisuutta ja kannustamalla vaikuttamaan. 

Seuraa meitä somessa:
www.instagram.com/villaelfvik
www.facebook.com/espoonymparistonsuojelu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme