Aviador Kustannus

Pyhä iho on aistillinen ja vimmainen esikoisrunokokoelma

Jaa
Mikko Nenosen runoissa kuvaillaan nuoren ihmisen rakkaudenkaipuuta ja siihen liittyvää kipua.

Mikko Nenosen esikoisrunokokoelma Pyhä iho on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Rakastaa kaikkea ymmärtämättä, mitä tämä kaikki on; vajavaisuudesta, riittämättömyydestä kaiken keskellä syntyy kipu – ja kohtaamisen vaikeudesta. Kykenemmekö rakastamaan niin, että saamme vastarakkautta? Jos ei ole muuta kuin tyhjyys, se täyttyy ihmettelyllä, runouden tuomalla lohdulla: sanoilla, jotka tuskin malttavat rauhoittua. Ja lopulta, kun kaikki on sanottu, ne tekevät niin.

Mikko Nenosen (s. 1981) aistillinen ja vimmainen esikoiskokoelma Pyhä iho valottaa pyhyyttä eri näkökulmista samalla paeten kaikkia määritelmiä. Se kirjoittaa auki nuoren ihmisen rakkaudenkaipuun ja kivun sen keskellä. Runouden lisäksi Nenonen kirjoittaa proosaa sekä musisoi useissa yhtyeissä, muun muassa Raptuksessa, jossa hän toimii kitaristina ja laulajana.

NENONEN, MIKKO : Pyhä iho
72 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523810402
Ilmestymisaika: Syyskuu 2021

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin vs. tiedottaja Miksu Väkiparralle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Mikko Nenonen
Mikko Nenonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme