Veikkaus Oy

Eurojackpotissa löytyi yksi pääosuma - Tanskassa juhlitaan 120 miljoonan euron voittoa

Jaa
Perjantaina Eurojackpotissa jahdattiin pelin historian suurinta päävoittoa 120 miljoonaa euroa. Arvonnassa (krs 29/22) löytyi yksi ainut täysosuma ja jättimäinen päävoitto matkasi Tanskaan. Onnekkaalle tanskalaiselle voittajalle lähti täysosuman myötä tasan 120 miljoonaa euroa.

Perjantain Eurojackpotin (krs 29/22) oikea rivi on 1, 11, 17, 19, ja 33. Tähtinumerot ovat 3 ja 7.

Arvonnassa löytyi kahdeksan kappaletta 5+1-tuloksia, joilla voitti 2 985 189 euroa. Näistä voitoista kuusi osui Saksaan, yksi Norjaan ja yksi Unkariin. Suomen suurimmat voitot tulivat 4+2-tuloksella. Voitto-osuudet näissä olivat 1898 euroa.

Ensi viikon tiistaina Eurojackpotissa on tarjolla noin 10 miljoonaa euroa.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 7 2 4 9 2 8 9. Tämän illan kierroksella ei löytynyt yhtään 7 tai 6 oikein -tulosta.

Lomatonnin voittorivi on Kairo 67. Tonnin potteja lähti jakoon 14 kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme