Kamppi Helsinki

Kamppi Helsinki ja Helsinki City Markkinointi yhteistyöhön Helsingin keskustan elävöittämiseksi

Jaa
Kauppakeskus Kamppi Helsinki on aloittanut yhteistyön Helsinki City Markkinointi ry:n kanssa ollakseen mukana rakentamassa elinvoimaista Helsingin ydinkeskustaa, joka vetää kuluttajia puoleensa.
Kauppakeskus Kamppi Helsinki ja Helsinki City Markkinointi ovat aloittaneet yhteistyön.  Kuvassa Kamppi Helsingin kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel ja Helsinki City Markkinoinnin hallituksen varapuheenjohtaja Peggy Bauer.
Kauppakeskus Kamppi Helsinki ja Helsinki City Markkinointi ovat aloittaneet yhteistyön. Kuvassa Kamppi Helsingin kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel ja Helsinki City Markkinoinnin hallituksen varapuheenjohtaja Peggy Bauer.

Helsinki City Markkinointi on Helsingin ydinkeskustan alueella toimivien yritysten ja muiden yhteisöjen verkosto, joka lisää alueen toimijoiden ja kaupungin välistä vuorovaikutusta sekä tiedonkulkua. Helsingin keskustan vilkkaimpana kauppakeskuksena ja kuluttajille keskeisenä ostospaikkana Kamppi Helsinki liittyy nyt verkostoon kehittämään keskustaa vetovoimaisena ostos- ja palvelualueena.

Yksi yhteistyön tavoitteista on edistää ihmisten palaamista ydinkeskustaan. Nyt kun koronapandemian rajoitukset ovat päättyneet, ihmiset saavat Helsingin keskustassa kaipaamiaan sosiaalisia kontakteja ja elämyksiä. Ravintoloissa, kulttuuririennoissa ja ostoksilla ystävät voivat jälleen viettää aikaa yhdessä parhaiden palvelujen parissa.

”Haluamme työskennellä yhdessä alueen toimijoiden kanssa, sillä niin pystymme lisäämään Helsingin keskustan vetovoimaa tehokkaammin kuin yksinämme. Houkutteleva, vilkas ja viihtyisä keskusta on meidän kaikkien etu”, kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel sanoo.

Kun keskustan kauppakeskukset, tavaratalot, kiinteistönomistajat, ravintolat ja erikoisliikkeet yhdistävät voimansa, niiden toimilla on enemmän vaikuttavuutta. Yhdistys järjestää muun muassa keskustassa yleisötapahtumia, joihin jäsenet voivat ottaa osaa. Jäsenet voivat myös saada yhdistyksen kautta apua muilta omien tapahtumiensa ja kampanjoidensa suunnitteluun ja toteutukseen.

”Olemme todella iloisia yhteistyön aloittamisesta Kamppi Helsingin kanssa. Tämä on Helsinki City Markkinoinnille strategisesti hyvin tärkeää, sillä mitä monipuolisempi jäsenistö sitä monipuolisempaa tarjontaa voimme yhdessä kehittää Helsingin ydinkeskustan houkuttelevuuden lisäämiseksi”, sanoo Helsinki City Markkinoinnin hallituksen varapuheenjohtaja Peggy Bauer.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Kamppi Helsingin kauppakeskusjohtaja
Tiina Fågel
Tiina.Fagel@cbre.com
Puh.+358 50 427 4091


www.kamppihelsinki.fi

Kuvat

Kauppakeskus Kamppi Helsinki ja Helsinki City Markkinointi ovat aloittaneet yhteistyön.  Kuvassa Kamppi Helsingin kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel ja Helsinki City Markkinoinnin hallituksen varapuheenjohtaja Peggy Bauer.
Kauppakeskus Kamppi Helsinki ja Helsinki City Markkinointi ovat aloittaneet yhteistyön. Kuvassa Kamppi Helsingin kauppakeskusjohtaja Tiina Fågel ja Helsinki City Markkinoinnin hallituksen varapuheenjohtaja Peggy Bauer.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kamppi Helsinki
Urho Kekkosen katu 1
00100 Helsinki

http://www.kamppihelsinki.fi

Kamppi Helsinki

Kamppi Helsinki on kauppakeskus Helsingin ja helsinkiläisyyden ytimessä. Vuonna 2005 toimintansa aloittaneessa kauppakeskuksessa on yli 150 liikettä, ravintolaa, kahvilaa ja palveluyritystä – Kamppi Helsinki on luonnollinen kohtaamispaikka, jossa tiivistyy se hyvä, mitä kutsumme kaupunkilaisuudeksi. Me Kampissa haluamme osaltamme olla luomassa hetkiä, tapahtumia ja ilmiöitä, joista kaupunki syntyy. Myymälämme, ravintolamme ja palvelumme pyrkivät tekemään kaupungistamme mielenkiintoisemman.

Kamppi Helsinki on Helsingin suosituin kauppakeskus. Vuonna 2021 kävijöitä oli 16,9 miljoonaa ja liikevaihto oli 159 miljoonaa euroa. Kauppakeskuksen ankkurivuokralaisia ovat Kortteli, MUJI, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Clas Ohlson, Stadium, Vero Moda, K-Supermarket ja Alko.

Kamppi Helsingin omistavat Nuveen Real Estaten hallinnoima European Cities Strategy ECF (50 %) ja Allianz Real Estate (50 %) useiden Allianz Groupiin kuuluvien yhtiöiden puolesta. Kauppakeskuksen operatiivisesta hallinnoinnista vastaa CBRE Finland Oy. www.kamppihelsinki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kamppi Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme