Tammi

Lasten dekkarifestivaali lauantaina 17.9.2022 Kallion kirjastossa tarjoaa jännitystä ja toimintaa alakouluikäisille

Jaa
Tammi ja Kallion kirjasto (Viides linja 11, Helsinki) järjestävät yhdessä jo kolmannen kerran alakouluikäisille suunnatun Lasten dekkarifestivaalin lauantaina 17.9. klo 12–15 samaan aikaan Dekkarifestivaalin Paasitornin aikuislukijoille suunnatun päätapahtuman kanssa.

Mukana toiminnallisessa tapahtumassa ovat Riina ja Sami Kaarla kertomassa Pet Agents -sarjastaan, Janne Malinen, jonka uusi Waaralinnan salaisuudet -sarja vie salaperäiseen parantolaan, sekä Supermarsu-, Yökoulu- ja Hullut sadut -kirjoistaan tunnettu Paula Noronen. Paikalla vierailee myös kaikkien lasten suuri suosikki Supermarsu.

Tapahtumassa pääsee tutustumaan kirjoihin ja kirjailijoihin sekä heidän kiinnostaviin hahmoihinsa. Lisäksi Lasten dekkarifestivaalilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin työpajoihin ja päästä itsekin mukaan ratkaisemaan arvoituksia.

Tapahtumassa on lastenkirjojen myyntipiste edullisin festivaalihinnoin ja kirjaston Dekkarikahvila Johtolangassa on mehutarjoilu lapsille koko tapahtuman ajan.

Lasten tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja Lasten dekkarifestivaalista ja tarkka ohjelma löytyy päätapahtuman sivustolta osoitteessa www.dekkarifestivaali.fi

Festivaalin sivustolta löytyy myös päätapahtuma Dekkarifestivaalin ohjelma-aikataulu, lisätietoa Paasitornissa esiintyvistä kirjailijoista ja linkit lipunmyyntiin.

Dekkarifestivaalilla Paasitornissa esiintyvät:

Jussi Adler-Olsen (DEN) / Sebastian Fitzek (GER) / Kari Haakana / Janne Huuskonen / Helena Immonen / Ragnar Jónasson (IS) / Saija Kuusela / Matti Laine / Leena Lehtolainen / Lauri Nummenmaa / Eppu Nuotio / Kristina Ohlsson (SWE) / Kale Puonti / Jari Raatikainen / Niko Rantsi / Juha Roiha / Ulrika Rolfsdotter (SWE) / Satu Rämö / Christian Rönnbacka / Max Seeck / Arttu Tuominen / Vera Vala

Dekkarifestivaalin järjestää Tammi ja tapahtuman ohjelmajohtajana toimii Tammen kustannusjohtaja Outi Mäkinen. Tapahtumassa mukana ovat lisäksi kustantamot Aula & co., Bazar, CrimeTime, Gummerus, Johnny Kniga, Siltala ja WSOY.

Dekkarifestivaalille akkreditoituminen: outi.makinen@tammi.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Outi Mäkinen, Dekkarifestivaalin ohjelmajohtaja
outi.makinen@tammi.fi / 040 834 4404


www.dekkarifestivaali.fi
Twitter @Dekkarifestiva1
Instagram Dekkarifestivaali
Facebook Dekkarifestivaali

Kuvat

Lataa
Eläinrakkaat Pet Agents -sarjan luojat Sami ja Riina Kaarla tietävät mistä kirjoittavat! Sarjan kolmas kirjoittaja on Anders Vacklin. Kuva: Veikko Somerpuro
Eläinrakkaat Pet Agents -sarjan luojat Sami ja Riina Kaarla tietävät mistä kirjoittavat! Sarjan kolmas kirjoittaja on Anders Vacklin. Kuva: Veikko Somerpuro
Lataa
Paula Noronen on kirjailija usean rakastetun sarjan takana. Supermarsun on kuvittanut Terese Bast. Paulan kuva: Otto Virtanen
Paula Noronen on kirjailija usean rakastetun sarjan takana. Supermarsun on kuvittanut Terese Bast. Paulan kuva: Otto Virtanen
Lataa
Janne Malisen Seitsemän kielonlehteä aloittaa jännittävän Waaralinnan salaisuudet -sarjan. Kuva: Otto Virtanen
Janne Malisen Seitsemän kielonlehteä aloittaa jännittävän Waaralinnan salaisuudet -sarjan. Kuva: Otto Virtanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Kirjailija Satu Rämö vie seuraavaksi lapsilukijat seikkailuille Islantiin ja Suomeen2.11.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Islannissa asuva dekkaristi Satu Rämö kirjoittaa yhdessä kuvittaja ja kirjailija Satu Kontisen kanssa lastenkirjasarjaa, jossa ratkaistaan mysteerejä ja seikkaillaan kirjailijoiden omilla kotisaarilla, Islannissa ja Helsingin Lauttasaaressa. Huipputekijöiden lumoava Satujen saaret -kirjasarja kertoo serkuksista, Islannissa asuvasta Sagasta ja Suomessa asuvasta Sadusta. Tammen kustantaman kirjasarjan ensimmäinen osa Lottalehto ilmestyy keväällä 2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme