Viisas Elämä Oy

Järkevä ruokavalio koko perheen hyvinvoinnin tukena

Jaa
Minkälainen järkevä ruokavalio oikein on ja mitä siihen kuuluu? Elviira Krebberin uutuusteos Koko perheen järkevä ruokavalio (Viisas Elämä, 2022) perehdyttää lukijan vaivattoman ja terveyttä edistävän ruokavalion saloihin.
Kuva: Elviira Krebber, Kansikuva: Elviira Krebber, Kannen suunnittelu: Taivo Org
Kuva: Elviira Krebber, Kansikuva: Elviira Krebber, Kannen suunnittelu: Taivo Org

”Järkevä ruokavalio hyödyttää koko perhettä vauvasta vaariin.”

- Elviira Krebber uutuusteoksessa Koko perheen järkevä ruokavalio

Terveelliset ruokatottumukset rakennetaan jo lapsuudessa, josta ne jatkuvat läpi koko elämän. Elviira Krebberin uutuusteos Koko perheen järkevä ruokavalio tarjoaa konkreettisia neuvoja kaikenikäisille järkevän ja ravitsevan ruokavalion toteuttamiseen siten, että lukijan on helppo omaksua terveellinen ruokailu osaksi omaa elämäntapaansa iästä huolimatta. Kirjasta löytyvien vinkkien avulla lukija saa ideoita muun muassa lasten terveellisiin synttäritarjoiluihin sekä löytää ohjeita parempiin ruokavalintoihin niin kaupassa, matkoilla kuin laitoshoidossakin.

”Kirjoitin tämän kirjan siksi, että sinulla olisi luotettavaa tietoa järkevästä ruokavaliosta ja voisit noudattaa ihmiselle lajityypillistä ruokavaliota – tai sanoisinko elämäntapaa – helposti ja kotoisasti. Kerron, minkälainen järkevä ruokavalio on. Selvennän, kuinka koko perhe vauvasta vaariin voi noudattaa järkevää ruokavaliota helposti ja turvallisesti.” kertoo Elviira Krebber uutuusteoksestaan Koko perheen järkevä ruokavalio.

Koko perheen järkevä ruokavalio on päivitetty versio aiemmin ilmestyneestä Järkevä ketoruokavalio -kirjasta (Otava, 2020). Uutuusteos kokoaa Elviira Krebberin suosikkireseptit yksien kansien sisään tarjoten lukijalle yli 80 helppoa ja herkullista reseptiä, jotka innostavat koko perheen valmistamaan yhdessä ravitsevaa ja terveellistä ruokaa.

Elviira Krebber on filosofian maisteri, diplomiravintoneuvoja ja Keto Coach. Hän on parantanut itsensä järkevällä ketoruokavaliolla lukuisista terveysongelmista. Elviira opettaa terveysopisto Saluksessa, ja on jo kymmenen vuoden ajan pitänyt suosittua Low-Carb, So Simple-blogia. Blogilla on maailmanlaajuisesti noin miljoona seuraajaa. Hän on myös yksi ruokabrändi Ketokamun perustajista. Suursuosion saavuttanut Ketokamun Leivontamix sekä valmisruokakeitot Kukkis ja Parsis ovat syntyneet Elviiran kynästä.

Koko perheen järkevä ruokavalio ilmestyi kirjakauppoihin syyskuussa 2022.

 

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kuva: Elviira Krebber, Kansikuva: Elviira Krebber, Kannen suunnittelu: Taivo Org
Kuva: Elviira Krebber, Kansikuva: Elviira Krebber, Kannen suunnittelu: Taivo Org
Lataa
Kansikuva: Elviira Krebber, Kannen suunnittelu: Taivo Org
Kansikuva: Elviira Krebber, Kannen suunnittelu: Taivo Org
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme