Viisas Elämä Oy

Löydä metsän hyvinvointivaikutukset ja vahvista terveyttäsi myönteisten metsäkokemusten avulla

Jaa
Oletko käynyt metsäkylpykävelyllä? Ovatko metsissä elävien mikrobien terveysvaikutukset sinulle tuttuja? Henna Helmenmaan esikoisteos Metsän hoitava syli – Rohkeasti omalla polulla (Viisas Elämä, 2022) johdattaa lukijan metsän hyvinvointivaikutuksiin tutkitun tiedon sekä kirjailijan omakohtaisen kasvutarinan kautta.
Kuva: Julia Alakulju, Kirjan kansikuva: Julia Alakulju, Kannen design: Jonna Nisu
Kuva: Julia Alakulju, Kirjan kansikuva: Julia Alakulju, Kannen design: Jonna Nisu

”Minun ajatukseni ja kokemukseni eivät ole sinun ajatuksiasi, mutta ne saattavat käynnistää omia pohdintojasi elämästä. Ehkäpä ne kannustavat sinuakin kokeilemaan, miltä metsän hoitavassa ja rohkaisevassa sylissä tuntuu olla.”

- Henna Helmenmaa uutuusteoksessa Metsän hoitava syli – Rohkeasti omalla polulla

Metsä virkistää kaikkien aistien kautta. Henna Helmenmaan esikoisteos Metsän hoitava syli – Rohkeasti omalla polulla tarjoaa lukijalle sekä ajankohtaista tutkittua tietoa metsien hyvinvointivaikutuksista että Helmenmaan henkilökohtaisen kasvutarinan, joka inspiroi lukijaa löytämään metsän elvyttävän voiman ja viisauden. Teoksesta löytyvien lyhyiden ja helppojen harjoitusten avulla lukijan on mahdollista voimistaa myönteisiä metsäkokemuksia sekä syventää omaa metsäsuhdettaan.

”Herättelen sinua pohtimaan omaa metsäsuhdettasi elämäsi eri vaiheissa. Toivon, että kirjani avulla teet oivalluksia omaan metsäsuhteeseesi ja sitä kautta hyvinvointiisi liittyen. Metsällä on valtava elvyttävä voima, jos vain annamme sille mahdollisuuden!” kertoo Henna Helmenmaa uutuusteoksestaan.

Henna Helmenmaa on maatalous- ja metsätieteiden tohtori, joka on työskennellyt vuosia tutkijana. Nykyään hän työskentelee ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvien teemojen parissa ja on viime vuosina perehtynyt laaja-alaisesti metsän hyvinvointivaikutuksiin. Helmenmaa on syntynyt Itä-Suomessa ja kasvanut lapsuutensa ja nuoruutensa metsän keskellä. Metsä on syvällä hänen identiteetissään ja hän on tuntenut aina olevansa ”metsän lapsi”.

Metsän hoitava syli – Rohkeasti omalla polulla ilmestyi kirjakauppoihin syyskuussa 2022.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Henna Helmenmaa esittelee Metsän hoitava syli -kirjaa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kuva: Julia Alakulju, Kirjan kansikuva: Julia Alakulju, Kannen design: Jonna Nisu
Kuva: Julia Alakulju, Kirjan kansikuva: Julia Alakulju, Kannen design: Jonna Nisu
Lataa
Kirjan kansikuva: Julia Alakulju, Kannen design: Jonna Nisu
Kirjan kansikuva: Julia Alakulju, Kannen design: Jonna Nisu
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme