Tammi

Huippusuosittu dekkaristipari Lars Kepler saapuu Helsingin kirjamessuille

Jaa
Maailmanmenestystä niittänyt trilleristi Lars Kepler saapuu Suomeen! Nimimerkin takana oleva kirjailijapari Alexandra Coelho Ahndoril ja Alexander Ahndoril vierailee Suomessa Helsingin kirjamessujen yhteydessä. Uusi Joona Linna -trilleri on aina kirjasyksyn tapaus. Yhteensä sarjan kirjoja on Suomessa myyty jo 700 000 kappaletta.
Kirjailijapari Lars Kepler vierailee Suomessa Helsingin kirjamessuilla. Kuva © Thron Ullberg
Kirjailijapari Lars Kepler vierailee Suomessa Helsingin kirjamessuilla. Kuva © Thron Ullberg

Kirjailijapari Lars Kepler vierailee Suomessa 28.10.—29.10.2022 ja esiintyy Helsingin kirjamessujen päälavalla lauantaina klo 17.00. Suomeen ruotsalaiskirjailijoilla on merkittävä side: onhan heidän päähenkilönsä suomalaistaustainen Joona Linna, jonka yhtenä esikuvana on tekijöiden mukaan Väinö Linnan Tuntemattoman sotilaan Rokka.

Uusin Joona Linna -sarjan kirja Hämähäkki (suom. Terhi Vartia ja Antti Saarilahti) ilmestyy 21.10. Sarjan yhdeksännessä osassa Saga Bauer palaa Joona Linnan rinnalle. Vastaansa Joona ja Saga saavat julman sarjamurhaajan, jolla tuntuu olevan heihin kumpaankin pelottava kytkös. Kolme vuotta sitten Saga Bauer sai uhkaavan postikortin, jossa kerrottiin yhdeksästä valkoisesta ammuksesta. Yksi niistä oli varattu komisario Joona Linnalle, ja vain Saga voisi pelastaa Joonan. Nyt Kapellskäristä löytyy puuhun sidottu säkki ja siitä syöpynyt ruumis – sekä valkoinen patruunan hylsy. Murhaaja on aloittanut poliisin kanssa demonisen arvoitusleikkinsä, jossa hän on aina askelen edellä. Joona ja Saga etsivät epätoivoisesti ratkaisua, mutta takertuvatko hekin vain entistä tiukemmin Hämähäkin verkkoon?

”Haluamme työntää henkilöhahmojamme äärimmäisiin olosuhteisiin, katsoa miten he pärjäävät, kun nostamme tarinan kierroksia. Haluamme pelottaa lukijoita – ja itseämme”, kirjailijapari kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelupyynnöt:
Viestintäpäällikkö Johanna Harkkila, puh. +358 41 4497274, johanna.harkkila@tammi.fi


Arvostelukappalepyynnöt:
tiedotus@tammi.fi

Kuvat

Kirjailijapari Lars Kepler vierailee Suomessa Helsingin kirjamessuilla. Kuva © Thron Ullberg
Kirjailijapari Lars Kepler vierailee Suomessa Helsingin kirjamessuilla. Kuva © Thron Ullberg
Lataa
Hämähäkki on Joona Linna -sarjan yhdeksäs osa.
Hämähäkki on Joona Linna -sarjan yhdeksäs osa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Tammen organisaatio uudistuu – yhteistyö kirjailijoiden kanssa vahvistuu16.8.2023 12:00:00 EEST | Tiedote

Tammen kustannusosastot uudistuvat. Organisaation muutoksilla parannetaan Tammen kilpailukykyä ja ennen kaikkea rakennetaan lisää aikaa olla kirjailijoiden tukena vaativassa luovassa prosessissa. Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Tammi näkee kirjallisuuden tulevaisuuden vahvana. Muuttuva toimintaympäristö pakottaa kustantamonkin jatkuvaan muutokseen, jotta kilpailukyky säilyy tulevinakin vuosikymmeninä.

Ikoniset maalaukset pääsivät kuvakirjoihin Ateneumin ja Tammen yhteishankkeessa16.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Taide kuuluu kaikille – myös meistä pienimmille. Juhlistaakseen Ateneumin uuden kokoelmanäyttelyn avautumista Tammi ja Kansallisgalleria ovat kutsuneet kotimaisia eturivin lastenkirjailijoita ja kuvittajia tulkitsemaan taideteoksia lapsia puhuttelevalla tavalla. Kuvakirjat ovat mainio tapa päästä taiteen äärelle. Kirjoihin ja kirjailijoihin voi tutustua Ateneumin Lasten lauantaissa 20.5.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme