Viisas Elämä Oy

Ota haltuusi tunnelman supervoimat ja hyppää kohti unelmiasi

Jaa
Mistä kaikesta tunnelma syntyy ja miten se tarttuu? Entä jos voisit kehittää omaa tunnelmatyyliäsi ja luoda itsellesi hyvinvointia, kasvua sekä onnellisuutta? Palkitun ammattipuhujan ja tunnelmavalmentajan Marjo Rantasen uutuusteos Tunnelman voima – Nouse uudelle tasolle: Näin kasvat, menestyt ja olet onnellinen (Viisas Elämä, 2022) kannustaa jokaisesta esiin oman elämänsä̈ seremoniamestarin ja tunnelmajohtajan.
Kuva: Speakersforum, Kirjan kansi: Jonna Nisu
Kuva: Speakersforum, Kirjan kansi: Jonna Nisu

Tunnelman voima on yksi tärkeimpiä voimiamme, mitä ikinä teemmekään. Hyvä tunnelma auttaa nousemaan uudelle tasolle ja menestymään - huono tunnelma estää meitä saavuttamasta tärkeitä tavoitteita. Ihmiset jäävät yhä kevyemmin pois huonosta tunnelmasta, olipa sitten kyse työstä tai parisuhteesta."

- Marjo Rantanen uutuusteoksessa Tunnelman voima – Nouse uudelle tasolle: Näin kasvat, menestyt ja olet onnellinen

Marjo Rantasen uutuusteos Tunnelman voima on silmiä avaava tunnelman perusteos, joka auttaa lukijaa nousemaan uudelle tasolle elämässään: kasvamaan, menestymään ja olemaan onnellinen. Teos perehdyttää lukijan tunnelman eri näkökulmiin yhdistellen teoriaa, harjoituksia ja inspiroivia tarinoita. Teoksesta löytyvät vinkit ja työkalut auttavat lukijaa tunnistamaan omat vahvuutensa ja lunastamaan paikkansa oman elämänsä tunnelmajohtajana.

”Tunnelma on yllättävä ja moniulotteinen asia, kokonainen konsepti, johon vaikuttavat ympäristö, toimintatavat ja ihmiset. Ympäristö voi olla fyysinen, digitaalinen tai jopa henkinen tila - oma happy place. Olemme myös enemmän ja enemmän vastuussa omasta jaksamisesta eli tunnelman tahdittamisesta. Oma tyyli on hyvä tuntea, jotta voi olla paras versio itsestään.

Sinussa on kaikki se viisaus, mitä tarvitset tunnelman voimaksi, olkoon tämä kirja vain oppaana ja inspiraationa elämäsi vaiheissa", ohjeistaa Marjo Rantanen uutuusteoksessaan.

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun ja -johtamiseen erikoistunut valmentaja, tietokirjailija ja palkittu ammattipuhuja. Marjolla on yli 15 vuoden kokemus konseptoinnista, valmentamisesta ja henkilöstönkehittämisestä. Hän on Suomen kysytyimpiä ammattipuhujia, ja stand-up koomikkonakin tunnettu Marjo on voittanut Speakersforumin Vuoden puhuja 2019 ja All Stars 2021 -palkinnot. Marjolta on aiemmin julkaistu kirjat Tunnelmamuotoilu (2016) ja Tunnelmajohtaja (2018).

Tunnelman voima ilmestyi kirjakauppoihin viikolla 42.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

 

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Marjo Rantanen kertoo Jalmari Karvisen haastattelussa mikä on "oman elämän happy place"

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071


Haastattelupyynnöt:
marjo@marjorantanen.fi
puh. 040 017 4333

Kuvat

Kuva: Speakersforum, Kirjan kansi: Jonna Nisu
Kuva: Speakersforum, Kirjan kansi: Jonna Nisu
Lataa
Kirjan kansi: Jonna Nisu
Kirjan kansi: Jonna Nisu
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme