Viisas Elämä Oy

Trauman parantama

Jaa
Miten muuttaa menneisyyden kivuliaat kokemukset myötätunnoksi? Miten oppia olemaan tragedian kokeneena läsnä tässä hetkessä, omana itsenään ja pelkäämättä? Maiju Palinin omaelämäkerrallinen uutuusteos Trauman parantama (Viisas Elämä, 2023) tarjoaa lukijalle tietoa, vertaistukea ja askelmerkkejä traumoista selviytymiseen.
Kirjailijan kuva: Noora Brandt, Kansi: Rami Hakala
Kirjailijan kuva: Noora Brandt, Kansi: Rami Hakala

”Minussa on niin paljon voimaa, että lopulta kipunikin on täynnä rakkautta.”

- Maiju Palin uutuusteoksessa Trauman parantama

Perhesurmasta selvinneen Maiju Palinin uutuusteos Trauman parantama on toiveikas tarina siitä, miten menneisyyden kokemuksien kanssa on mahdollista oppia elämään, traumoista on mahdollista selviytyä ja kivut on mahdollista muuntaa ymmärrykseksi ja myötätunnoksi. Teos jakaa lukijalle Palinin omiin kokemuksiin pohjautuvia apukeinoja traumasta selviämiseen sekä tietoa traumoista ja niiden aiheuttamista oireista ja kivuista, jotka voivat vaikeuttaa monin tavoin arkea. Trauman parantama tarjoaa vertaistukea kaikille, joita trauma koskettaa välittäen samalla hyvin lohduttavan viestin: tragedioiden aiheuttamien kipujen ja oirehdinnan takaa nousee esiin mahdollisuus tulla todelliseksi itsekseen.

”Pitkään luulin, että minun tarvitsee tulla joksikin tai parantaa itseni, jotta voin toteuttaa unelmiani. Nyt ymmärrän, että osa matkaani on jakaa tarinani ja oma toipumisprosessini muille voimaksi, tueksi ja karttamerkeiksi omien pimeiden syvyyksien ja kirkkaiden mahdollisuuksien kartoittamisessa. Unelmaelämää ei tarvitse odotella. Se on läsnä nyt ja tässä. Voin hyväksyä itseni juuri nyt, kaikkine rajoitteineni, ja silti elää merkityksellistä ja mielekästä elämää.” kirjoittaa Maiju Palin lukijalle uutuusteoksessaan.

Maiju Palin on 39-vuotias yrittäjä, äiti, kirjoittaja ja runoilija, ja oman trauman paranemisen matkansa kokemusasiantuntija. Maiju kirjoittaa suosittua Kultainen Sulka -blogia ja tekee verkkokursseja hyvinvoinnin tueksi.

Trauman parantama ilmestyi kirjakauppoihin viikolla 2.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Maiju Palin kertoo uutuuskirjastaan Trauman parantama

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kirjailijan kuva: Noora Brandt, Kansi: Rami Hakala
Kirjailijan kuva: Noora Brandt, Kansi: Rami Hakala
Lataa
Kannen kuva: Noora Brandt, Kansi: Rami Hakala
Kannen kuva: Noora Brandt, Kansi: Rami Hakala
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuusteos: Paranna ruoansulatuskanavan hyvinvointia lääkehoidon aikana27.9.2023 08:47:00 EEST | Tiedote

Miten ravinto ja elintavat vaikuttavat vatsan ja suoliston hyvinvointiin? Miten vähentää lääkehaittojen vaikutusta ruoansulatukseen ja ravitsemustilaan? Farmasian tohtori Johanna Räikkösen uutuusteos Voiko vatsasi hyvin? – Ruoansulatuskanavan hyvinvointi lääkehoidon aikana (Viisas Elämä 2023) tarjoaa käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla ennaltaehkäiset ja vähennät ruoansulatuskanavaan kohdistuneita lääkehaittoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme