Viisas Elämä Oy

Löydä työelämä, jossa teet juuri sitä, mitä rakastat

Jaa
Meissä jokaisessa on luovuutta, ja meillä kaikilla on unelmia. Miksemme lähtisi rohkeasti toteuttamaan niitä? Mutta miten tehdä unelmista totta? Julia Alakuljun uutuusteos Unelmien idea – Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä (Viisas Elämä, 2023) on innostava opas oman luovuuden löytämiseen ja matkalle kohti yrittäjyyttä.
Kuva: Anna Dammert, Kansi: Pauliina Sirkeinen
Kuva: Anna Dammert, Kansi: Pauliina Sirkeinen

”Idearikas ihminen löytää polun menestykseen.”

- Julia Alakulju uutuusteoksessa Unelmien idea – Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä

Unelmien idea – Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä on Julia Alakuljun esikoisteos, joka auttaa lukijaa vapauttamaan mielikuvituksensa ja rohkaisee häntä omannäköiseen yrittäjyyteen. Teos tarjoaa opastusta, tukea ja käytännön vinkkejä niin oman idearikkauden löytämiseen kuin yrittäjän tärkeimmän voimavaran, hyvinvoinnin, parantamiseen. Unelmien idea -teos on tarkoitettu sekä uuden suunnan etsijöille, yrittäjyydestä kiinnostuneille, että jo yrittäjinä toimiville kuin heillekin, jotka haluavat herätellä luovuuttaan ja ruokkia omaa kasvuaan.  

”Tavoitteeni on auttaa sinua näkemään maailma mahdollisuuksien merenä, josta voit onkia sopivia ideoita. Korvien välillä on valtavasti merkitystä, sillä mielesi muokkaa todellisuutta juuri sellaiseksi, millaisena haluat kokea sen. Ideathan kumpuavat luovuudestasi, mielestäsi ja alitajunnastasi. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että ruokit luovuuttasi, pidät huolta mielestäsi ja löydät hyvinvoinnin kultaisen keskitien, joka johtaa kestävään tasapainoon.” kirjoittaa Julia Alakulju lukijalle teoksessaan.

Julia Alakulju on yrittäjä ja kahden lapsen äiti. Hän on toiminut luovilla aloilla yli 20 vuotta. Julia työskentelee markkinointijohtajana, suunnittelijana ja valokuvaajana. Koulutukseltaan Julia on MBA (´23), mainonnan medianomi, hyvinvointivalmentaja ja kuvaaja. Julia on rohkea uranvaihtaja ja tehokas ideoiden toteuttaja sekä oman polun kulkija. Hän rohkaisee muitakin liitämään kohti omannäköistä unelmien elämää yrittäjyyden siivin.

Unelmien idea – Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 7.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla. Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Julia Alakulju kertoo uutuuskirjastaan Unelmaidea

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kuva: Anna Dammert, Kansi: Pauliina Sirkeinen
Kuva: Anna Dammert, Kansi: Pauliina Sirkeinen
Lataa
Kansi: Pauliina Sirkeinen
Kansi: Pauliina Sirkeinen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Lightfulness – Uusi näkökulma elämän haasteiden kohtaamiseen ja henkiseen kasvuun11.6.2024 08:49:00 EEST | Tiedote

Lightfulness – Tiedoisuuden valonpolku (Viisas Elämä, 2024) on Leena Maria Markkasen ja Emmi-Sofia Markkasen uutuuskirja, joka opastaa lukijan henkisen kasvun polulle ja auttaa ymmärtämään elämän syvemmän tarkoituksen. Teos perustuu edesmenneen Leena Maria Markkasen kehittämään valmennusmenetelmään, joka on auttanut tuhansia ihmisiä kasvamaan henkisesti ja rakentamaan lämminhenkistä palvelukulttuuria.

Viisas Elämä -kustantamon syksyn 2024 uutuuskirjat on julkaistu15.5.2024 08:47:00 EEST | Tiedote

Syksyn uutuuksissa tutustutaan muun muassa Manuela Boscon taiteeseen ja luontosuhteeseen Noora Mustajoen kirjoittamassa teoksessa Manuela Bosco: Yhteys luontoomme, etsitään Ratkaisuja koulutyön haasteisiin psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin johdolla, järjestellään tunteita ja tavaroita ammattijärjestäjä Laura Holmströmin kanssa kirjassa Järjestä elämäsi ja perehdytään moninkertaisen maailmanmestari Hanna Skyttän ajatusmaailmaan kirjassa Maailmanmestarin mindset. Käännösuutuuksissa Oprah Winfrey sekä aivo- ja traumatutkija Bruce D. Perry tarjoavat uudenlaisen väylän traumoista selviämiseen ja oman käyttäytymisen ymmärtämiseen bestseller-kirjassa Mitä sinulle tapahtui?

Vallankumouksellista tietoa vaihdevuosista – Naisen aivot muuttuvat keski-iässä yhä vahvemmiksi20.3.2024 08:55:00 EET | Tiedote

Tiede osoittaa, että vaihdevuodet voivat olla naisen aivoille hyvinvointia edistävä vaihe. Kalifornian yliopiston neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo uudessa teoksessaan Vaihdevuosien vallankumous – Aivojen hyvinvointi keski-iässä vaihdevuosien tuovan voimaa, iloa ja selkeyttä naisen elämään. Kirja tarjoaa tieteeseen pohjautuvia keinoja huolehtia aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän ajan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye