Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupungin työterveyspalvelujen kilpailutus keskeytetään

Jaa
Helsingin kaupungin työterveyspalvelujen kilpailutus keskeytetään, koska kilpailutuksessa ei tullut tarjouksia. Tilannetta arvioidaan ja jatkotoimenpiteet päätetään seuraavien viikkojen aikana.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan työterveystoiminnan oli tarkoitus käynnistyä uuden toimijan kanssa syksyn 2023 aikana. Kilpailutuksen tilanteesta johtuen tämä aikataulu ei tule toteutumaan. 

Helsingin kaupungin vuoden 2022 talousarviossa todettiin, että kaupungin tuottamista työterveyspalveluista tullaan järjestämään laatukilpailutus, jolla pyritään parantamaan työterveyspalveluiden laatua ja saatavuutta. Kaupunginvaltuusto päätti kilpailutuksen aloittamisesta kesäkuussa 2022, ja se käynnistyi syyskuussa 2022.   

Tällä hetkellä Helsingin kaupungin noin 39 000 työntekijän ja eräiden kaupungin tytäryhteisöjen työterveyshuollosta vastaa Työterveys Helsinki -liikelaitos.  

Lisätiedot: 

Yksikön päällikkö Sanna-Mari Myllynen, 050-4876989, sanna-mari.myllynen@hel.fi 
Kaupunginkanslia, Henkilöstöosasto/Johtaminen, onnistuminen ja työhyvinvointi -yksikkö

Kaupungin työntekijöiden työterveyspalveluiden kilpailutus on käynnistynyt -linkki uutiseen 22.9.2022 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunkiin kohdistunut tietomurto ei ole laajentunut – tiedossa ei ole väärinkäytöksiä18.6.2024 13:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunki on jatkanut yhteistyötä viranomaisten kanssa kasvatuksen ja koulutuksen toimialaan kohdistuneeseen tietomurtoon liittyen. Poliisi tutkii tapausta törkeänä tietomurtona ja viestintävastuu rikostutkinnan etenemiseen liittyen on Keskusrikospoliisilla. Tietomurrossa rikolliselle taholle päätyneitä tietoja ei tämänhetkisen tiedon mukaan ole väärinkäytetty.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye