Idea Group

Kaarean uudeksi toimitusjohtajaksi Miika Markkanen

Jaa
Kaarea Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.6.2023 Miika Markkanen. Nykyinen toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi ilmoitti maaliskuussa jättävänsä tehtävänsä 31.5.2023 alkaen.

Kaarea Oy:n hallitus on kutsunut uudeksi toimitusjohtajaksi Miika Markkasen 1.6.2023 alkaen. Markkasella on yli 20 vuoden kokemus yritysten johtotehtävistä, ja hän on toiminut toimitusjohtajana 20 vuoden ajan muun muassa Turun kaupungin ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin omistamassa tekstiilihuoltoyhtiössä. Markkasella on kokemusta lukuisista yritysjärjestelyistä kuten liiketoimintakaupoista ja -siirroista, fuusioista ja diffuusioista. Hänellä on myös vahva ja laaja tuntemus Varsinais-Suomen alueen julkisista ja yksityisistä toimijoista sekä päättäjistä.

Markkanen aloittaa yhtiön johdossa jo 20.4.2023 alkaen perehtyäkseen yhtiön
toimintaan ja toimitusjohtajan työhön sekä toimiakseen nykyisen toimitusjohtajan varahenkilönä.

– Hallitus pitää tehtävään löydettyä henkilöä erinomaisena valintana Kaarea Oy:n nykyisen strategian toteuttajaksi. Olemme todella tyytyväisiä siitä, että Markkasen kaltainen ammattilainen löytyi nopealla aikataululla. Näin johto saa runsaasti yhteistä perehdytysaikaa, ja yrityksen vetovastuu vaihtuu varmasti sujuvasti, kommentoi Kaarean hallituksen puheenjohtaja Lasse Lindholm

Toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmen ansiokas toimitusjohtajaura päättyy
hänen omasta halustaan 31.5.2023.

– Kaarea Oy:n hallitus on ollut erinomaisen tyytyväinen Rompasaari-Salmen työpanokseen, Lindholm toteaa.

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Lasse Lindholm, Kaarea Oy, p. 0400 526 294, lasse.lindholm@turku.fi

Kaarea Oy on vuoden 2019 alussa toimintansa aloittanut in house -yhtiö, joka tuottaa tukipalveluita omistaja-asiakkailleen. Kaarean omistajia ovat Turun kaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue Varha, Paraisten, Uudenkaupungin sekä Salon kaupungit ja Auran kunta. Yritys työllistää lähes 900 ammattilaista Varsinais-Suomen alueella ja tuottaa palveluita hyvinvointialueen, kuntien ja kaupunkien tarpeisiin. www.kaarea.fi

Avainsanat

Kuvat

Miika Markkanen aloittaa Kaarean toimitusjohtajana 1.6.2023.
Miika Markkanen aloittaa Kaarean toimitusjohtajana 1.6.2023.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Idea Group
Idea Group

20100 TURKU

https://ideagroup.fi

Idea Groupissa työskentelee yli 30 viestinnän, tapahtumien ja markkinoinnin asiantuntijaa. Yritys on perustettu vuonna 2021, kun pitkän linjan toimijat Viestintätoimisto Telegraafi ja tapahtumatoimisto Tapahtumallinen yhdistivät osaamisensa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Idea Group

Suomalainen Faron hakee syöpälääkkeelleen myyntilupaa Yhdysvaltain markkinoille vuonna 2025 – Jälleen lupaavia tuloksia bexmarilimab-syöpälääkkeen tehosta verisyöpien hoidossa19.7.2023 09:12:25 EEST | Tiedote

Faron Pharmaceuticals on julkaissut tänään uusia positiivisia tuloksia BEXMAB-tutkimuksesta, jossa tutkitaan yrityksen kehittämän täsmäimmunoterapian eli bexmarilimabin tehoa useisiin pahanlaatuisiin hematologisiin kasvaimiin eli verisyöpiin. Yritys tähtää myyntilupa-anomuksen jättämiseen Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirastolle (FDA) vuoden 2025 ensimmäisellä puoliskolla.

Pienestä Kuohun kylästä laadukasta lähdevettä maailman huippuravintoloihin19.6.2023 08:53:02 EEST | Tiedote

Kuohu Artesian Waters on aloittanut pullotetun veden tuotannon Kuohun kylässä Petäjävedellä. Yritys vie kansainvälisille markkinoille laadukasta, suomalaista lähdevettä, jonka tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Asiakkaita ovat maailman huippuravintolat ja -hotellit sekä laadukkaan ruoan ja viinin ystävät. Pullotus on aloitettu maaliskuussa 2023, ja tuotannon arvioidaan ensimmäisenä vuonna olevan 500 000 pulloa. Tuotantoa varten on rakennettu täysin uusi tuotantolaitos, joka työllistää alkuvaiheessa 5–8 henkilöä.

Robotit, droonit ja kamerat saapuvat sokerijuurikaspellolle15.6.2023 09:31:23 EEST | Tiedote

Uusi teknologia valtaa alaa myös sokerijuurikaspellolla. Peltorobotti kylvää ja kitkee, drooni täsmälannoittaa ja kameralla varustettu hara auttaa tunnistamaan ja poistamaan rikkakasveja sokerijuurikasrivistä. Tulevaisuudessa teknologia helpottaa merkittävästi viljelijän työtä ja tehostaa viljelyä. Koneet esiteltiin Sokerijuurikkaan Tutkimuskeskuksen (SjT) 70-vuotispeltopäivässä 14. kesäkuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme