Finnsecurity ry

Huoltovarmuuskeskukselle Finnsecurityn turvallisuuspalkinto

Jaa

Turvallisuusjärjestö Finnsecurity ry on myöntänyt Turvallisuuspalkinnon Huoltovarmuuskeskukselle (HVK). Palkinto on ansaittu mittavista ja vaativista Suomen huoltovarmuutta ja turvallisuutta parantavista toimista vuoden 2022 aikana. Finnsecurity myöntää edellisvuoden palkinnon toimintavuotta seuraavassa kevätkokouksessaan.

Huoltovarmuuskeskuksessa on toimittu Finnsecurityn mielestä ansiokkaasti pitkittyneiden kriisien seuratessa toisiaan.

- Tunnustuspalkinnon perusteluna on erityisesti se, että Huoltovarmuuskeskus ei ole vain reagoinut tapahtumiin, vaan myös ennakoinut yhteiskunnan elintärkeitä tarpeita erilaisissa kriiseissä, toteaa Finnsecurity ry:n puheenjohtaja Juha Uskali.

- Huoltovarmuuskeskus on huomioinut myös yksityisen turvallisuusalan resurssit varauduttaessa uusiin haasteisiin. Toimimme yhteistyössä Suomen kokonaisturvallisuuden rakentamisessa, Uskali jatkaa.

- Kiitämme hienosta tunnustuksesta, jonka otamme kunnialla vastaan. Huoltovarmuustoiminnan murroksen keskellä tunnustus valaa uskoa siihen, että olemme kehitystyössämme oikealla polulla, sanoo Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtaja Janne Känkänen.   

Finnsecurity ry on vuodesta 1984 alkaen myöntänyt tunnustuspalkinnon turvallisuusalalla huomioitavasta toiminnasta, teosta, keksinnöstä tai pidemmän aikavälin saavutuksista. Aiemmin palkinto on myönnetty yritysturvallisuutta edistäneille tai yhteiskunnan turvallisuustilannetta arvioineille asiantuntijoille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja Juha Uskali
Finnsecurity ry
puh 040 044 2126

Haastattelupyynnöt HVK:n toimitusjohtaja Janne Känkäselle viestintäasiantuntija Mari
Mäkisen kautta, puh 029 505 1114

Toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää
Finnsecurity ry
puh 050 5987 063

Tietoja julkaisijasta

 Finnsecurity ry on Suomen johtava itsenäinen turvallisuusalan yhdistys. Se kehittää yksityisen turva-alan toimintaedellytyksiä ja yhteiskunnan kokonaisturvallisuutta. Keinoina ja vahvuuksina yhdistyksellä ovat jäsenistön asiantuntijuuden kehittäminen sekä toimiva vuorovaikutus muiden järjestöjen, elinkeinoelämän ja julkishallinnon kanssa. Yritys-, yhteisö- ja henkilöjäseniä yhdistyksellä on lähes 500. www.finnsecurity.fi