Bamla Agency

Oura yhteistyöhön Best Buy -ketjun kanssa – jatkossa Oura-sormukset löytyvät kivijalkakaupoista

Jaa

Suomalainen älysormuksestaan tunnettu teknologiayritys Oura julkisti tänään ensimmäisen yhdysvaltalaisen laajan vähittäismyyntikumppanuuden Best Buyn kanssa. Oura-sormukset ovat nyt saatavilla yli 850 Best Buy -kaupasta ympäri Yhdysvaltoja, sekä verkossa osoitteessa BestBuy.com.

"Kivijalkakauppoihin laajentaminen on Ouralle tärkeä kasvuaskel. Kivijalkakauppojen kautta tuomme Oura-sormuksen lähemmäksi kuluttajia. Uusi yhteistyömme Best Buy -ketjun kanssa mahdollistaa kuluttajille uuden keinon tutustua paremmin sormuksen hyötyihin ja teknologiaan matalalla kynnyksellä”, kertoo Tom Hale, Ouran toimitusjohtaja.

Asiakkaat voivat sovittaa itselleen sopivaa sormusmallia ja -kokoa paikan päällä yli 250 Best Buy -myymälässä. Lopuissa myymälöissä asiakkaille on tarjolla tilausvaihtoehdoiksi pikakuljetus tai nouto myymälästä. Myynnissä ovat Ouran Gen3-mallit Heritage sekä pyöreä Horizon, joka on saatavilla myös uudessa ruusukullan värissä. 

Aikaisemmin pelkästään verkon kautta saatavilla olleet Gen3-sormukset ovat myynnissä nyt Best Buy -ketjun lisäksi Suomessa Elisa Kulma -liikkeessä sekä Japanissa Softbank-ketjun liikkeissä. Oura suunnittelee kasvattavansa jalansijaansa kivijalkaliikkeissä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Lyhyesti Ourasta

Vuonna 2013 perustettu Oura on suomalainen teknologiayritys, jonka kehitttämä älysormus mittaa käyttäjän unenlaatua, palautumista ja aktiivisuutta. Oura-sormus hyödyntää mittaamisessa muun muassa sykevälianalyysiä, joka antaa tarkkaa dataa käyttäjän fyysisestä ja psyykkisestä tilanteesta. Yrityksen tavoitteena on auttaa ihmisiä parantamaan untaan ja kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Oura-sormuksia on myyty maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta. www.ouraring.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bamla Agency

Measurlabsille 2,5 miljoonan euron rahoitus – mahdollistaa uusien innovaatioiden sujuvan tuotetestaamisen1.9.2023 09:33:26 EEST | Tiedote

Suomalainen laboratorioanalyyseja ja testauspalveluita tarjoava Measurlabs on kerännyt uuden 2,5 miljoonan euron rahoituksen. Measurlabsin alusta mahdollistaa yrityksille sujuvan laadunvarmistuksen ja tarvittavat testit tutkimus- ja kehitystyöhön. Rahoituskierrosta johti kansainvälinen aikaisen vaiheen sijoittaja VentureFriends ja mukana olivat myös aiemmat sijoittajat Lifeline Ventures, Tesi ja Curus. Uuden rahoituksen myötä Measurlabs laajentuu kunnianhimoisesti uusiin maihin osana kansainvälistymisstrategiaansa.

Silo AI ja Combient yhdistävät voimansa – Euroopan johtava yksityinen tekoälylaboratorio jatkaa kansainvälistä laajentumistaan6.7.2023 10:12:08 EEST | Tiedote

Silo AI, yksi Euroopan suurimmista yksityisistä tekoälylaboratorioista, ja Combient Group, eri teollisuusalojen yritysten johtava yhteistyöverkosto Pohjoismaissa, aloittavat strategisen yhteistyön. Osana yhteistyötä Silo AI ostaa Combientin tekoäly-yhtiön Combient Mixin ja vahvistaa näin asemaansa yhtenä Euroopan johtavista yksityisistä tekoälylaboratorioista. Silo AI:n ja Combientin yhteistyön tavoitteena kiihdyttää tekoälyn käyttöönottoa teollisuudessa ja lisätä näin Euroopan kilpailukykyä.

Ekologisista kylpyhuonetuotteistaan tunnettu Woodio sai yli 16 miljoonan euron kasvurahoituksen29.6.2023 09:48:17 EEST | Tiedote

Suomalainen materiaaliteknologia- ja designyritys Woodio on kerännyt 16,3 miljoonan euron kasvurahoituksen liiketoiminnan skaalaamiseen ja kansainvälistymiseen UB Forest Industry Green Growth Fund -pääomarahastolta ja Euroopan Innovaationeuvostolta. Kierroksella oli mukana myös aikaisempia sijoittajia. Woodio on tunnettu ekologisista kylpyhuonetuotteistaan, joihin käytetään yrityksen kehittämää innovatiivista puukomposiittimateriaalia, Woodio®-materiaalia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme