HUS

Yli puolet Espoon suuronnettomuuden potilaista päässyt kotiin

Jaa
Sairaalahoitoon joutuneista 24 potilaasta 14 on kotiutettu HUSin sairaaloista.

HUSin sairaaloissa hoidetaan edelleen kymmentä potilasta. Heistä 7 on hoidossa Uudessa lastensairaalassa, kaksi Siltasairaalassa ja yksi Peijaksen sairaalassa. Leikkaushoitoa vaativia vammoja on todettu 7 potilaalla. Heistä kaksi odottaa vielä sopivaa toimenpideaikaa. 

Kenenkään sairaalahoidossa vielä olevan vammat eivät ole erityisen vakavia, mutta he ovat vielä sairaalahoidossa tarvittavien tutkimusten, toimenpiteen tai seurannan vuoksi. HUS ei tämän jälkeen enää tiedota suuronnettomuudessa loukkaantuneiden tilanteesta.  

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollinen sairaala on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. 

HUSissa saa vuosittain hoitoa lähes 700 000 potilasta. Meillä työskentelee liki 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudellamaalla. Lisäksi meille on keskitetty koko Suomen ja Etelä-Suomen yhteistyöalueen monien harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS – Vaikuttavinta hoitoa 

HUSin mediapalvelu palvelee mediaa ma–to klo 10–16, pe klo 10–15 numerossa 050 427 2875 tai sähköpostitse viestinta@hus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme