Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

KT ja kunta- ja hyvinvointialan pääsopijajärjestöt nostavat esille julkisen työn arvon

Jaa
KT ja kunta- ja hyvinvointialan pääsopijajärjestöt käynnistävät Lahden työmarkkinaseminaarissa Tärkein sijoitus -yhteiskampanjan julkisen työn merkityksen puolesta.

Lahdessa käynnistyy tänään tiistaina kunta- ja hyvinvointialan työmarkkinaseminaari, jossa on koolla noin 600 työnantajien ja henkilöstön edustajaa. Seminaarin paneelikeskustelussa Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote nostavat esille julkisen työn arvon ja tärkeyden yhteiskunnassa.

Työmarkkinaseminaari toimii starttina kunta- ja hyvinvointialan pääsopijajärjestöjen yhteiselle Tärkein sijoitus -kampanjalle, joka nostaa esille julkisen työn merkitystä. Kampanjaan haastetaan mukaan kunta- ja hyvinvointialan työpaikkoja sekä alan järjestöjä, jotka voivat hyödyntää kampanjamateriaalia muun muassa somejulkaisuissa tai printattavalla julisteella.

Löydät kampanjamateriaalin KT:n ja järjestöjen yhteiseltä työelämän kehittämisen Tärkeissä töissä -sivustolta. Tärkeissä töissä -somekanavat ovat @tarkeissatoissa (Twitter ja Instagram) ja Tärkeissä töissä (Facebook ja LinkedIn). Aihetunniste kampanjalle on #tärkeinsijoitus.

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Toimitusjohtaja Markku Jalonen, p. 040 547 7710
Neuvottelujohtaja Anna Kukka, p. 050 347 9342 (kampanjan lisätiedot)

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO
Puheenjohtaja Katarina Murto, p. 050 568 9188
Toiminnanjohtaja Mari Keturi, p. 050 461 9315

Julkisen alan unioni JAU
Puheenjohtaja Jonna Voima, Ammattiliitto Jyty, p. 050 591 2341
Puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, p. 040 702 4772

Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote
Puheenjohtaja Millariikka Rytkönen, Tehy, p. 040 054 0005 (avustaja Mila Huovinen)
Puheenjohtaja Silja Paavola, Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer, p. 050 527 5085

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Toinen linja 14
00530 HELSINKI

09 771 3000https://www.kt.fi/

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT on työnantajajärjestö, joka ajaa kuntien, kuntayhtymien ja hyvinvointialueiden etuja työmarkkinoilla. KT on myös työmarkkinakeskusjärjestö, joka edustaa kunta- ja hyvinvointialuetyönantajia valtakunnallisissa työmarkkinaneuvotteluissa sekä kolmikantayhteistyössä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme