Kutsu medialle: Tutustu ennakkoon Designtalon ja Finnlamellin asuntomessukohteisiin 25.5.

Jaa

DENillä on Loviisan Asuntomessuilla kaksi kohdetta. Finnlamelli Kuningattarenhelmi on pienen perheen moderni hirsitalo meren rannalla, ja Designtalo Villa Kungen on isän ja pojan kompakti, yksikerroksinen koti. Median edustajilla on mahdollisuus tutustua kohteisiin ennakkoon median ennakkoretkipäivänä 25.5.

Finnlamelli Kuningattarenhelmi – Suomalainen hirsiunelma merimaiseman äärellä

Finnlamelli Kuningattarenhelmi on kaksikerroksinen muuttovalmis hirsitalo, joka on suunniteltu Dani Ryynäsen, Jenna Aallon ja 4-vuotiaan Amanda-tyttären loppuelämän kodiksi. Kodin kohokohtia ovat kuusi metriä korkea oleskelutila, jonka suurista ikkunoista avautuu esteetön merimaisema, sekä moderni, eri puulajeja yhdistävä sisustus.

Lue lisää: Maailman myllerrykset olivat kaataa loviisalaisperheen unelman asuntomessukodista

Designtalo Villa Kungen – isän ja pojan kompakti koti

Desingtalo Villa Kungen on yksitasoinen ja muuttovalmis koti, joka on suunniteltu Ken Ryynäsen ja 11-vuotiaan Albin-pojan tarpeiden pohjalta. Designtalo Villa Kungenissa yhdistyvät käytännönläheinen ja muuntelukelpoinen pohja, kompaktit tehoneliöt ja graafinen, isän ja pojan maun mukaan suunniteltu sisustus.

Lue lisää: Designtalo Villa Kungen on isän ja pojan kompakti koti

Ilmoittaudu median ennakkoretkipäivään 25.5.

DENin kohteissa Finnlamelli Kuningattarenhelmessä ja Designtalo Villa Kungenissa on median ennakkoretkipäivänä mahdollisuus tavata ja haastatella kohteiden rakentajaperheitä, molempien kohteiden sisustussuunnittelijaa Dima Latvalahtea ja DENin edustajia. Tarjolla on myös pientalorakentamisen trendejä ja raikkaita mocktaileja.

Median ennakkoretkipäivä on Loviisan Asuntomessujen järjestämä tilaisuus. Jos olet jo saanut kutsun ennakkoretkipäivään Loviisan Asuntomessuilta, toimi saamiesi ohjeiden mukaan.

Jos et ole saanut kutsua, ota yhteyttä DENin viestintään (yhteystiedot alla), niin lähetämme kutsun. Tilaisuus kestää klo 10–15, ja yhteiskuljetus on järjestetty Helsingistä.

DEN on Suomen suurin pientalorakentaja

DENin talobrändejä ovat Designtalo, Finnlamelli ja K-raudan kanssa yhteinen Ainoakoti. DENin talot suunnitellaan ja ja valmistetaan yhtiön omilla tehtailla Nivalassa ja Alajärvellä ja toteutetaan muuttovalmiiksi asiakkaan tontilla. DENillä on yli 30 vuoden kokemus pientalojen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja ilmoittautumiset median ennakkoretkipäivään:

Arna Grym, arna.grym@ext.den.fi, 040 511 2223

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

DEN on Suomen suurin pientalorakentaja, jonka juuret yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti. Lue lisää: den.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Den Finland Oy

Designtalon, Finnlamellin ja Ainoakodin asiakkaat maksavat uutta kotiaan vasta valmistuneiden työvaiheiden mukaisesti14.9.2023 10:33:53 EEST | Tiedote

Omakotitalon rakentaja on maailman myllerryksen myötä joutunut uudenlaisten kysymysten eteen. Miten valita luotettava ja vakavarainen kumppani sekä varmistua siitä, ettei maksa tulevasta kodista ennakkoon suuria summia? Designtalot, Finnlamelli-hirsikodit ja Ainoakodit rakentaa DEN Finland, joka on huolehtinut kannattavuudestaan. Uutta kotia rakennuttava asiakas maksaa vasta tehdyistä työvaiheista.

DEN Finland on pian myynyt 500 taloa tänä vuonna ja tekee positiivista tulosta4.9.2023 07:47:00 EEST | Tiedote

Rakennusala on vaikeassa tilanteessa ja konkurssejakin on jo nähty markkinoiden epävarmuuden, korkojen nousun ja inflaation takia. DEN Finland on tilanteesta huolimatta huolehtinut kannattavuudestaan, ja myynnissä rikotaan tänä vuonna 500 talon raja syyskuussa. DEN Finland on Suomen suurin pientalorakentaja tuotemerkeillään Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti, joka on yhteistyömerkki Keskon kanssa.

Yhä useampi päiväkoti rakennetaan hirrestä terveellisen sisäilman takia – hirsirakennus on myös edullinen ja nopea pystyttää14.8.2023 08:37:50 EEST | Tiedote

Evijärven uusi hirsinen päiväkoti valmistui 31.7. ja vastaanotti uudet käyttäjänsä viikon päästä valmistumisesta. 34-paikkaisen päiväkodin on rakentanut hirsikodeistaan tunnettu Finnlamelli, jonka liiketoiminnasta kasvava osuus on julkisrakennuksia. Hirsirakennus on sisäilmaltaan terveellinen, nopea pystyttää ja edullinen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme