Pirkanmaan ELY-keskus

Juupajoella Hirvijärventie poikki Pajukosken siltatyömaan vuoksi

Jaa
Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii Juupajoella Pajukosken putkisillan. Siltatöiden ajaksi Hirvijärventien liikenne ohjataan touko-kesäkuun vaihteessa kiertotielle.

Juupajoella Hirvijärventien (maantie 14299) alittava, vuonna 1983 rakennettu teräsputkisilta korvataan uudella teräsputkella. Siltapaikka sijaitsee 2,5 kilometrin päässä Sahrajärventien liittymästä koilliseen.

Hirvijärventie joudutaan sulkemaan liikenteeltä tietyön ajaksi, mistä aiheutuu merkittävää haittaa liikenteelle. Tie on suljettu liikenteeltä keskiviikon 31.5. klo 7.00 ja perjantain 2.6. klo 19.00 välisenä aikana.

Liikenteen käytössä on kolmen päivän ajan kiertotie Talviaisten (Valtatie 9) kautta. Reitti kulkee Hirvijärventietä ja Ristijärventietä (maantie 14299) Talviaistentielle (maantie 14301), ja siitä edelleen Jyväskyläntietä (Valtatie 9) Savon kylätien ja Salokunnantien tieosuuksia pitkin Kopsamontielle (maantie 3413) ja Sahrajärventielle (maantie 14297). 

Juupajoella nyt tehtävä teräsputkisillan uusiminen sisältyy Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ELY-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy.   

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, p. 0400 139 216
Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p.0295 024 106
Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097
Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy,
p. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Rantatunneliin puolivuotishuolto ja pesu – yösulkuja arkisin kahden viikon ajan5.9.2023 10:45:00 EEST | Tiedote

Tampereen Rantatunnelissa tehdään yötyönä viikoilla 37 ja 38 tunnelin puolivuotishuolto. Työt suoritetaan tunneliputki kerrallaan neljänä perättäisenä yönä maanantai-illoista varhaisiin perjantaiaamuihin. Pirkanmaan ELY-keskus pesee ja puhdistaa silloin tunnelin perusteellisesti. Samanaikaisesti Fintraffic Tie Oy huoltaa ja testaa tunnelin teknisiä järjestelmiä. Töiden ajaksi ajoneuvoliikenne ohjataan varareitille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme