Ylijohtaja Soile Lahti luovuttaa Itä-Suomeen myönnetyn hengenpelastusmitalin

Jaa

Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Soile Lahti luovuttaa tasavallan presidentin Itä-Suomen alueelle vuonna 2023 myöntämän hengenpelastusmitalin 5.6.2023 Kuopiossa.

Hengenpelastusmitalin luovutustilaisuus pidetään maanantaina 5.6.2023 klo 13 Kuopiossa Itä-Suomen aluehallintoviraston toimitiloissa, Hallituskatu 12–14. 

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen. 
Ilmoittautuminen 1.6.2023 mennessä: sirpa.kesonen@avi.fi

Mitalin saaja 

  • Jorma Halonen, Kuopio, jäistä pelastaminen

Hengenpelastusmitali on tunnustus erittäin rohkeasta, neuvokkaasta tai oman hengenvaaran uhalla suoritetusta teosta, jolla toisen ihmisen henki on pelastettu uhkaavasta vaarasta. Hengenpelastusmitalin myöntää tasavallan presidentti. Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja luovuttaa mitalit Itä-Suomen alueella.

Lisätietoja

suunnittelija Sirpa Kesonen, p. 0295 016 909, etunimi.sukunimi@avi.fi,
Itä-Suomen aluehallintovirasto 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme