Kokkolan kaupunki

Ideoidaan yhdessä asuinympäristöä!

Jaa
Kokkolan kaupunki toteuttaa osallistavan budjetoinnin kyselyn kaupunkiympäristön toimialalla puistot ja liikuntapaikat yksikössä.

Osallistuva budjetointi on toimintatapa, jossa asukkaat päättävät tietyn rahasumman käytöstä. Tavoitteena on lisätä asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, sekä hyödyntää heidän osaamistaan ja asiantuntemustaan kaupungin kehittämisessä.

Osallistavaan budjetointiin on tänä vuonna varattu yhteensä 30 000 euroa ja sitä on mahdollista käyttää koko kaupungin alueella. Tässä kyselyssä pääset budjetoimaan viime vuoden kyselyn tuloksista koostettuja "tuotteita". Koska viime vuoden budjetti oli rajallinen, haluttiin kyselyssä kerätyt hyvät ideat tuoda uudelleen äänestykseen ja sitä kautta toteutukseen.

Kysely on auki 18.6.2023 kello 18:00 saakka. Lisätietoja antaa kaupunginpuutarhuri Sini Sangi, sini.sangi@kokkola.fi.

Kysely: https://new.maptionnaire.com/q/9am2lo7pgl73

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme