Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

TATin toimitusjohtaja Jenni Järvelä valittu NYTin toimitusjohtajaksi

Jaa
Talous ja nuoret TATin toimitusjohtajana vuodesta 2020 toiminut Jenni Järvelä on valittu Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin toimitusjohtajaksi. NYT aloitti toimintansa 1.6., kun Talous ja nuoret TAT ja Nuori Yrittäjyys ry yhdistivät toimintansa.

Järvelä on aiemmin toiminut muun muassa Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n viestintä- ja HR-johtajana, Kymen Sanomien päätoimittajana sekä Etelä-Suomen Sanomien ja ET-lehden toimituspäällikkönä. Koulutukseltaan hän filosofian maisteri ja kauppatieteiden maisteri.

NYTin johtoryhmään valittiin johtaja Sami Suomela, johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen, johtaja Kaisa Koistinen, viestintäjohtaja Kaisa Huikuri ja talousjohtaja Sanna Heino.

Sami Suomela on aiemmin toiminut Nuori Yrittäjyys ry:n toiminnanjohtajana vuodesta 2022 ja hänellä on lisäksi vahva tausta muun muassa perusopetuksen hallinnollisena rehtorina Kauniaisten kaupungilla ja rehtorina Vantaan kaupungilla. Koulutukseltaan Suomela on kasvatustieteiden maisteri. Sami Suomela vastaa jatkossa NYTin palveluista, opettajakoulutuksista ja kehityksestä.

Liisa Tenhunen-Ruotsalainen on toiminut Talous ja nuoret TATissa johtajana vuodesta 2001 alkaen. Viimeisimpänä hän on vastannut TATin aluetoiminnasta, opettajankoulutuksesta, tutkimuksesta ja teemoista. Liisa Tenhunen-Ruotsalainen on koulutukseltaan filosofian maisteri, ja hän on tehnyt uraa aikaisemmin myös mm. historian ja yhteiskuntaopin lehtorina sekä opinto-ohjaajana. Hän vastaa jatkossa NYTin aluetoiminnasta.

Valtiotieteiden maisteri Kaisa Koistinen on toiminut johtajana TATissa vuodesta 2018 ja hän vastaa tehtävässään NYTin Yrityskylästä. Kaisa Koistinen on toiminut pitkään yhteiskuntasuhteiden ja varainhankinnan johtotehtävissä muun muassa Pelastakaa Lapset ry:ssä sekä Suomen Partiolaisissa. Lisäksi hänellä vahva kokemus kansainvälisistä tehtävistä Suomen Punaisen Ristin, YK:n pakolaisjärjestön ja Ulkoasiainministeriön palveluksessa.

NYTin viestintäjohtajaksi valittu Kaisa Huikuri on toiminut aikaisemmin Nuori Yrittäjyys ry:n viestintä- ja markkinointipäällikkönä vuodesta 2021. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja aikaisemmin hän on työskennellyt viestintäpäällikkönä mm. Teostolla ja Sisäministeriössä sekä vapaana toimittajana ja markkinointipäällikkönä. 

Sanna Heino on toiminut TATissa talousjohtajana vuodesta 2019 alkaen. Aikaisemmin hän toiminut mm. Suomen Hippos ry:n talous- ja henkilöstöpäällikkönä ja Hevostalous Oy:n toimitusjohtajana. Heino on koulutukseltaan agrologi ja oikeustieteen ylioppilas. Hän vastaa NYTissä taloudesta, hallinnosta, HR:stä ja varainhankinnasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT
Nuorten yrittäjyys ja talous NYT
Eteläranta 10
00130 HELSINKI

https://nuortennyt.fi/

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarjoaa nuorten työelämä-, talous- ja yrittäjyystaitoja tukevia palveluita ja opintokokonaisuuksia kouluille, oppilaitoksille ja kunnille. NYTin tunnetuimpia palveluita ovat Yrityskylä, Pikkuyrittäjät ja Vuosi Yrittäjänä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Enkät: Värderingar, kön och föräldrarnas utbildningsbakgrund påverkar ungdomarnas intresse för olika branscher30.8.2023 01:00:00 EEST | Tiedote

Meddelande, fritt att publicera 30.8.2023 kl. 01.00. Enligt NYT Ungas framtidsrapport är de mest intressanta branscherna för ungdomar hälso- och sjukvård, turism- och restaurangbranschen, konst-, kultur- och handelsbranschen. Föräldrarnas utbildningsbakgrund, ungdomarnas kön och deras värderingar är starkt kopplade till intresset för olika branscher.

Två priser till Finland i Europas största entreprenörskapstävling för ungdomar14.7.2023 12:20:28 EEST | Tiedote

Entreprenörskapstävlingen Gen-E 2023 samlade över 800 unga entreprenörer, deras lärare, affärspartner och beslutsfattare från hela Europa för att utforska nya affärsidéer och innovationer. Tävlingen ägde rum den 11–14.7 i Istanbul. Finland representerades i tävlingen av ungdomsföretagen Vapu NY från Tavastehus och Toteuma NY från Jyväskylä. Toteuma vann första pris i kategorin för startup-företag och Joseph Munyandamutsa, verkställande direktör i Vapu NY-teamet, vann ett specialpris för sina ledaregenskaper och sin potential.

Suomeen kaksi palkintoa Euroopan suurimmassa nuorten yrittäjyyskilpailussa14.7.2023 10:28:01 EEST | Tiedote

Euroopan suurin nuorten yrittäjyyskilpailu Gen-E 2023 kokosi yli 800 nuorta yrittäjää, heidän opettajiaan, liikekumppaneitaan ja päätöksentekijöitä uusien liikeideoiden ja innovaatioiden äärelle. Kilpailu järjestettiin Istanbulissa 11.–14.7. Suomea kilpailussa edustivat nuorten yritykset Vapu NY Hämeenlinnasta ja Toteuma NY Jyväskylästä. Toteuman tiimin voitti pääpalkinnon startup-yritysten kategoriassa ja Vapu NY:n toimitusjohtaja Joseph Munyandamutsa voitti erityispalkinnon johtamistaidoista ja -potentiaalista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme