Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu: Danske Bank julkistaa Taloudellinen mielenrauha 2023 -tutkimuksen

Jaa
Miten kriisitalvi vaikutti pohjoismaisten mielenrauhaan? Danske Bank julkistaa pohjoismaalaisen kyselytutkimuksen tulokset 12.6. Helsingissä.

Kutsumme median edustajat Danske Bankin pohjoismaisen Taloudellinen mielenrauha 2023 -kyselytutkimuksen julkistustilaisuuteen.

Tilaisuus järjestetään Scandic Grand Central Helsingissä (Vilhonkatu 13) maanantaina 12.6. Aamiainen on tarjolla klo 8.30 alkaen, itse tilaisuus alkaa kello 9.

Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai Teamsin kautta.

Ohjelma:

  • Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan vt. johtaja Janne Lassila: mitä tapahtui taloudelliselle mielenrauhalle vuonna 2023
  • Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan päivittäispalveluista vastaava johtaja Heli Pieninkeroinen: tulojen ja menojen yhteensovittaminen on suomalaisille vuosi vuodelta vaikeampaa – miksi?

Puhujat ovat haastateltavissa tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen mielellään viimeistään perjantaina 9.6. klo 12 lehdistöpäällikkö Topi Kanniaiselle (topi.kanniainen@danskebank.fi).

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, tuletko paikan päälle vai osallistutko Teamsin kautta. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Jos tulet paikan päälle, mainitsethan mahdollisista erityisruokavalioista.

Tiedote toimitetaan medialle klo 10.00.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme