Vaasan kaupunki - Vasa stad

Verkkokirjaston osoite vaihtuu 7.6. lähtien ja kirjaston toimipisteet avautuvat

Jaa
Vaasan kaupunginkirjaston toimipisteet avautuvat kirjastojärjestelmän vaihdon jälkeen 8.6.2023 lähtien. Uuteen verkkokirjastoon pääsee kirjautumaan 7.6.2023 alkaen osoitteessa kirjasto.vaasa.fi.
Vaasan kaupunki/Christoffer Björklund
Vaasan kaupunki/Christoffer Björklund

Osana Vaasan kaupunginkirjaston laajaa kirjastojärjestelmän uusimista vaihtuu myös verkkokirjaston osoite, joka on 7.6. lähtien http://kirjasto.vaasa.fi/. Verkkokirjastoon kirjaudutaan edelleen omalla asiakastunnuksella ja pin-koodilla.

–Verkkokirjaston sivut ovat erinäköiset, mutta siellä on edelleen kirjaston tapahtumia ja uutisia etusivulla. Myös sivujen muu sisältö pysyy samankaltaisena uudessa verkkokirjastossa, kertoo palvelupäällikkö Jimmy Pulli.

Uutena toiminnallisuutena asiakas voi muun muassa tilata oman pin-koodinsa unohtuneen numerosarjan tilalle. Koodi lähetetään sähköpostiin. Pin-koodilla kirjaudutaan verkkokirjastoon ja sen avulla voi itse uusia ja varata lainoja. Uudessa verkkokirjastossa voi pian myös rekisteröityä asiakkaaksi. Aikaisemmin nämä toiminnot hoidettiin ainoastaan kirjaston asiakaspalvelutiskillä.

–Verkossa maksaminen ei vielä onnistu kuten aiemmin, mutta myöhemmin myös uuteen verkkokirjastoon tulee mahdollisuus maksaa aineistojen myöhästymismaksuja, kertoo Pulli.

Kesäaukioloajat tulevat voimaan

Vaasan kaupunginkirjaston toimipisteet avataan viimeistään torstaina 8.6., jolloin kirjasto siirtyy kesäaukioloaikoihin.

Toimipisteistä Palosaaren kirjasto ja Sundomin omatoimikirjasto avautuvat jo edellisenä päivänä, sillä niissä testataan uuden järjestelmän toimimista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö Jimmy Pulli p. 040 191 6578 jimmy.pulli@vaasa.fi

Kuvat

Vaasan kaupunki/Christoffer Björklund
Vaasan kaupunki/Christoffer Björklund
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Pohjalaisia virtauksia -konsertit 5. - 6.10. Vaasassa ja Helsingissä. Vaasan kaupunginorkesteri konsertoi ensimmäistä kertaa Helsingissä.29.9.2023 16:22:35 EEST | Tiedote

Vaasan kaupunginorkesteri konsertoi Vaasassa ja Helsingissä 5. - 6.10. Konsertissa esitetään pietarsaarelaislähtöisen Heidi Sundblad-Halmeen ennen julkaisematonta musiikkia ja Vaasan kaupunginorkesterin nimikkosäveltäjä Sebastian Fagerlundin uutta musiikkia. Beethovenin D-duuri Viulukonsertossa solistina esiintyy loistava hollantilainen huippuviulisti Liza Ferschtman.

Konserten Österbottniska strömningar den 5.10 i Vasa och den 6.10 i Helsingfors. Vasa stadsorkester gör sin debut i Helsingfors.29.9.2023 16:18:02 EEST | Tiedote

Vasa stadsorkester uppträder i Vasa den 5.10 och i Helsingfors 6.10. I konserten Österbottniska strömningar framförs musik av Heidi Sundblad-Halme, ursprungligen från Jakobstad och ny musik av tonsättaren Sebastian Fagerlund. Som solist i Beethovens violinkonsert i D-dur strålar den fantastiska violinisten Liza Ferschtman från Nederländerna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme