Selvitys: Huvipuistot vertailussa – PowerPark on edelleen Suomen paras

Jaa

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi vertaili suomalaiset huvipuistot. Vertailussa selvitettiin viime vuoden tapaan mikä on Suomen paras huvipuisto, missä on paras hinta-laatusuhde ja missä on kalleimmat huvitukset. Lisäksi tarkastelimme muutoksia viime vuoteen verrattuna. Koko selvitys löytyy osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/blog/huvipuistot-vertailussa-mista-saa-parasta-vastinetta-rahoilleen

  • Tykkimäki (5,1 %), Särkänniemi (4,4 % korotus) ja Linnanmäki (4,3 % korotus) ovat nostaneet rannekkeiden hintoja viime vuoteen verrattuna. PowerPark ja Nokkakiven Puisto puolestaan eivät ole nostaneet hintoja viime vuodesta.

  • Linnanmäki on vertailumme kallein huvipuisto ja Nokkakiven Puisto puolestaan jatkaa Suomen halvimpana huvipuistona.

  • PowerParkin hinta-laatusuhde on kaikkien laitteiden ja yli 130 senttisten laitteiden osalta vertailun paras. Linnanmäen hinta-laatusuhde on yli 120 senttisten laitteiden osalta vertailun paras. 

  • Suhteessa kaikkien laitteiden määrään, Särkänniemi on hinta-laatusuhteeltaan vertailun häviäjä. Yli 120 senttisille heikoimman hinta-laatusuhteen antoi Nokkakiven Puisto ja yli 130 senttisille Tykkimäki.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Selvitys: Vihreän sähkön suosio romahti sähkökriisin myötä - nyt trendi taas nousussa1.8.2023 06:30:00 EEST | Tiedote

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi:n tuorein markkinakatsaus osoittaa, että kuluttajien mielenkiinto vihreitä sähkösopimuksia kohtaan osoittaa elpymisen merkkejä. Tilaston lähteenä on yli miljoonan sähkösopimuksensa kilpailuttaneen kuluttajan data kolmen viime vuoden ajalta (heinäkuu 2020-heinäkuu 2023). Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/sahko/tuotantotavat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme