Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Hanna Makkula Länsi- ja Sisä-Suomen työsuojelun vastuualueen johtajaksi

Jaa

YTM, FM Hanna Makkula on aloittanut kesäkuun alussa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen johtajana. Hänen virkapaikkansa on Tampere.

Hanna Makkulan työura on monipuolinen. Hän on työskennellyt niin järjestöissä kuin kunta- ja valtiosektorilla. Ennen aluehallintovirastoon siirtymistään hän toimi Etelä-Savon TE-toimiston johtajana ja sitä ennen useissa eri tehtävissä Etelä-Savon maakuntaliitossa. Makkula näkee toimintansa erilaisissa työtehtävissä ja erilaisissa organisaatiossa antavan syvyyttä hänen työlleen Länsi- ja Sisä-Suomen työsuojeluviranomaisen johdossa.

”Työhyvinvointi on kilpailutekijä”

Työuran punaisena lankana on Hanna Makkulan mukaan ollut työskentely eri tavoin suomalaisen työelämän ja työpaikkojen parissa. Kiinnostus suomalaista työelämää kohtaan toi hänet myös työsuojeluviranmaisen johtotehtävään. ”Työsuojelulla on keskeinen rooli suomalaisen työelämän parantamisessa”, hän arvioi. ”Työhyvinvointi on myös kilpailutekijä, ja siinä meidän pitää olla maailman huippua”, Makkula sanoo. Uuden tehtävänsä Hanna Makkula näkee vahvasti arjessa kiinni olevana työn ja työhyvinvoinnin edistämisenä sekä oman vastuualueen, yleisemmin työsuojeluhallinnon ja koko suomalaisen yhteiskunnan tasolla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen johtaja Hanna Makkula, hanna.makkula(at)avi.fi, +358 295 018 559

Linkit

Työsuojelu − tervettä työtä!
Työsuojeluviranomaisena huolehdimme siitä, että työ Suomessa on terveellistä, turvallista ja reilua. Valvomme työn tekemistä työpaikoilla. Annamme myös ohjausta ja neuvontaa sekä kannustamme työpaikkoja omaehtoiseen, ennaltaehkäisevään työsuojelutyöhön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Det är dags att lämna in förslag på mottagare av morsdagsmedaljer år 202419.9.2023 09:15:00 EEST | Tiedote

Regionförvaltningsverken ber om förslag på mottagare av morsdagsmedaljer år 2024 senast 3.11.2023. En biologisk mamma, adoptivmamma eller fostermamma som har fyllt 40 år kan få en medalj. Antalet barn är inte avgörande för att beviljas en medalj. Kommuner, församlingar, föreningar och andra sammanslutningar kan lämna in förslag på mammor som borde få medalj. Om mammans egna barn lämnar in förslaget ska det kompletteras med minst två tillförlitliga och av varandra oberoende bifallande utlåtanden från en organisation eller annan sammanslutning.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme