Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Aluehallituksen päätöksiä: Kuntoutuskurssin osallistumismaksuun muutoksia

Jaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus teki kokouksessaan 6.6. päätöksen Keusoten kuntoutuskeskuksen kuntoutuskurssin asiakasmaksuista. Keusoten kuntoutuskurssille osallistuvien omaishoidettavien ja omaishoitajien osallistumismaksuna peritään jatkossa 17,10 e/hoitopäivä.

Päätöksellä Keusote haluaa panostaa omaishoitajien jaksamiseen ja lisätä yhdenvertaisuutta. Osastokuntoutuksen palvelut jakautuvat vaativaan osastokuntoutukseen ja ikäihmisille suunnattuun kuntouttavaan osastotoimintaan. 

Asiakasmaksu on jatkossa saman tasoinen vaativan osastokuntoutuksen asiakasmaksun kanssa. Uusi asiakasmaksu otetaan takautuvasti käyttöön 1.1.23 alkaen. 

Muut aluehallituksen päätökset luettavissa Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keusote muisti henkilöstöään asiakas- ja potilasturvallisuuden edistämisestä15.9.2023 14:00:01 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) juhlisti Hyvinkään kaupungintalolla 15.9.2023 henkilöstönsä ansiokkaita tekoja asiakas- ja potilasturvallisuuden edistämiseksi. Vuoden asiakas- ja potilasturvallisuustekona Keusote palkitsi systeemisen toimintamallin juurruttamisen lastensuojeluun. Keusoten infektio- ja tartuntatautien yksikölle myönnettiin Suomen potilas- ja asiakasturvallisuusyhdistyksen ansiomerkki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme