Kempower aloittaa myynti- ja huoltoyhteistyön GP JOULE CONNECTin kanssa

Jaa

Kempower on allekirjoittanut myynti- ja huoltosopimuksen johtavan modernin liikenteen täyden palvelun järjestelmätoimittaja GP JOULE CONNECTin kanssa. Kumppanuus kattaa Kempowerin latausteknologian myynnin, asennuksen, käytön, huollon ja ylläpidon Saksassa, Tanskassa, Itävallassa ja Puolassa sähköajoneuvoille.

Kumppanuus kattaa Kempowerin latausinfran asennuksen, käytön, huollon ja ylläpidon Saksassa, Tanskassa, Itävallassa ja Puolassa sähköajoneuvoille.
Kumppanuus kattaa Kempowerin latausinfran asennuksen, käytön, huollon ja ylläpidon Saksassa, Tanskassa, Itävallassa ja Puolassa sähköajoneuvoille.
  • Kempower on allekirjoittanut myynti- ja huoltosopimuksen GP JOULE CONNECTin kanssa, joka on johtava modernin liikenteen täyden palvelun järjestelmätoimittaja.
  • Kumppanuus kattaa Kempowerin latausinfran asennuksen, käytön, huollon ja ylläpidon Saksassa, Tanskassa, Itävallassa ja Puolassa sähköajoneuvoille.
  • Kempower toimittaa GP JOULE CONNECTille koko tuotevalikoimansa.

EUROOPPA - Kempower on allekirjoittanut myynti- ja huoltosopimuksen johtavan modernin liikenteen täyden palvelun järjestelmätoimittaja GP JOULE CONNECTin kanssa. Kumppanuus kattaa Kempowerin latausteknologian myynnin, asennuksen, käytön, huollon ja ylläpidon Saksassa, Tanskassa, Itävallassa ja Puolassa sähköajoneuvoille.

Sopimuksen tavoitteena on kehittää ja tarjota huippuluokan latausratkaisuja kaiken tyyppisille sähköisille ajoneuvoille, kuten yksityisille ja kaupallisille autoille sekä rekoille ja busseille. Kumppanuuden myötä Kempower ja GP JOULE CONNECT voivat tarjota monenlaisia asiakaskohtaisia latausratkaisuja ja edistää liikenteen sähköistymistä.

Kempower toimittaa GP JOULE CONNECTille koko tuotevalikoimansa, joka mahdollistaa turvallisen ja luotettavan operoinnin sekä kokonaiskustannuksien optimoinnin.

Sähköisen liikenteen ja latausratkaisujen täyden palvelun tarjoaja GP JOULE CONNECT vastaa latausasemien ja latausvarikoiden suunnittelusta hyödyntäen osaamistaan ja kokemustaan latausinfrastruktuurin käyttöönotosta sekä arvokasta tietotaitoa liikkuvuuspalveluiden tarjoajana. Yritys myös asentaa, operoi, huoltaa ja ylläpitää latausasemia.

"Visiomme on kehittää maailman halutuimpia sähköautojen latauslaitteita kaikille, kaikkialle. Tämän myynti- ja huoltosopimuksen allekirjoittaminen GP JOULE CONNECTin kanssa jatkaa Euroopan laajenemissuunnitelmiamme ja lisää läsnäoloamme raskaan liikenteen markkinoilla, joilla sähköistyminen on nopeaa", sanoo Kempowerin Keski-Euroopan myyntijohtaja Philipp Oppolzer.

"Kumppanuus Kempowerin kanssa vahvistaa sähköisten ajoneuvojen latausratkaisuvalikoimaamme entisestään ja antaa meille mahdollisuuden tarjota luotettavaa ja vankkaa pikalatausteknologiaa. Olemme innoissamme siitä, että voimme yhdessä Kempowerin kanssa kehittää ainutlaatuisia latausratkaisuja ja tarjota räätälöityjä hankesuunnittelupalveluja erityisesti raskaiden sähköajoneuvojen lataukseen", sanoo GP JOULE CONNECTin Truck & Bus -yksikön johtaja Thomas Leven.

  

Lisätietoa:

Kempower, media

Petra Toivanen, viestintäpäällikkö, Kempower

petra.toivanen@kempower.com

Puh. +358 29 0021900

 

Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower becomes the official charging partner of eComExpo in Sweden and Denmark – provides charging infrastructure for e-trucks at both events14.9.2023 09:30:00 EEST | Press release

Rapid EV charging solutions provider Kempower becomes the official charging partner of the transport fair eComExpo, both in Sweden and Denmark. Kempower provides the events with 4 Kempower Movable chargers to charge electric trucks and vans at the fair. Kempower will also participate in two panel discussions during the event in Stockholm on September 27, 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme