Majava Group Oy

Majava Groupin uudeksi omistajaksi suomalainen omistajaryhmä

Jaa

Kesäkuun lopussa 30.6.2023 toteutetulla osakekaupalla Majava Groupin omistus siirtyi suomalaiselle perhetaustaiselle omistajaryhmälle. Majavan toimiva johto jää yhtiön omistajiksi.

Majava Group on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava yritys. Majavan laadukkaat tuotteet valmistetaan suomalaisella työllä Sastamalan Karkussa. Majavan toimittamien tuotteiden lähtökohtana ovat kestävyys ja pitkäikäisyys. Tuotteiden valmistuksessa käytetään vain laadukkaita materiaaleja. Majavan liikevaihto oli 5,3 MEUR vuonna 2022, ja sen päämarkkina-alueita ovat Suomi ja Ruotsi.

”Uusi omistuspohja takaa toiminnan jatkuvuuden ja auttaa Majavaa kehittymään johtavana kotimaisena perävaunujen ja venetrailereiden valmistajana. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa vastata entistä paremmin sekä laajan jälleenmyyjäverkostomme että projektipuolen asiakkuuksien vaativiin kuljetustarpeisiin”, kertoo Majava Groupin toimitusjohtaja Marko Haapakoski.

”Majavan henkilöstö, tuotteet sekä vahva suomalainen brändi tekivät vaikutuksen ja sen pohjalta lähdemme uudistetulla perheyritystaustaisella omistajaryhmällä yhdessä henkilöstön kanssa kehittämään innolla yhtiötä eteenpäin”, kertoo Majava Groupin uusi hallituksen puheenjohtaja Samuel Raitavuo. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marko Haapakoski
toimitusjohtaja, Majava Group
+358 40 849 6082

Samuel Raitavuo
hallituksen puheenjohtaja, Majava Group
+358 40 5769432

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Majava Group on vuonna 1990 perustettu perävaunuja ja venetrailereita valmistava suomalainen yritys. Olemme Majavalla ylpeitä suomalaisesta laatutyöstä ja siitä, että saamme vuosittain toimittaa asiakkaillemme tuhansia pitkäikäisiä, viimeisimmän lainsäädännön mukaisia tuotteita. Kaikki mallistomme tuotteet ovat tyyppihyväksyttyjä.

Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. Ruotsissa toimii tytäryhtiömme M-Trailers Scandinavia AB.

Vuosittain noin 7000 tyytyväistä asiakasta valitsee Majava –laadun!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Majava Group Oy