Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kipuaa noin 56 miljoonaan euroon - Jokerista 40 000 euron potti Vaasaan

Jaa

Eurojackpotin perjantai-illan arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Tiistaina Eurojackpotin potissa on noin 56 miljoonaa euroa.

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.

Eurojackpotin perjantain arvonnan (kierros 28/2023) oikea rivi on 2, 4, 12, 31 ja 50. Tähtinumerot 6 ja 8.

Täysosumia ei löytynyt, joten tiistaina Eurojackpotin potti kohoaa noin 56 miljoonaan euroon.

Perjantai-illan arvonnassa löytyi kolme kappaletta 5+1 -oikein tuloksia, joilla voitti 657 651 euroa. Voitoista kaksi osui Saksaan ja yksi Tanskaan.

5+0 -oikein rivejä löytyi neljä kappaletta ja niillä voitti 278 163 euroa. Voitoista kolme meni Saksaan ja yksi Ruotsiin.

Suomesta löytyi kaksi kappaletta 4+2 -oikein rivejä, joilla voitti 4 078 euroa.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 7 8 9 7 1 8 4. Täysosumia ei löytynyt. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu yksi kappale. Nettipelaaja Vaasasta voitti 40 000 euroa, kun tuplatun Jokerin viimeinen numero osui kohdalleen.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Tallinna 26. Lomatonneja voitettiin seitsemän kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme