Veikkaus Oy

Loton potti nousee 10 miljoonaan euroon - Jokerista kahden miljoonan euron voitto Kajaaniin

Jaa

Loton kierroksen 28/2023 arvonnassa ei löytynyt seitsemän oikein -tuloksia, joten ensi viikolla Loton potti kohoaa 10 miljoonaan euroon. Jokerista osui kahden miljoonan euron täysosuma Kajaanin Makkolankadun K-Marketissa pelattuun riviin.

Loton kierroksen 28/2023 arvonnan oikea rivi on 5, 9, 16, 21, 22, 23 ja 37. Lisänumero 29. Plusnumero 28.

Täysosumia ei löytynyt, joten ensi viikolla Loton potti kohoaa 10 miljoonaan euroon.

Illan arvonnassa löytyi kaksi 6+1 -oikein riviä, joilla voitti 83 982 euroa. Voitot osuivat Porvoon Suolaketien Salen asiakkaalle ja kouvolalaiselle nettipelaajalle.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 4 0 8 9 6 1 2. Jokerista löytyi yksi tuplattuna pelattu täysosumarivi, jolla voitti kaksi miljoonaa euroa. Voitto osui Kajaanin Makkolankadun K-Marketissa Jokeri-rivinsä pelanneelle asiakkaalle.

- Suuret onnittelut Kainuuseen kahden miljoonan euron Jokeri-voitosta! Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula onnittelee.

Jokeri-voittaja saa voiton tililleen todennettuaan kolmen viikon karenssiajan jälkeen henkilöllisyytensä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai vaihtoehtoisesti jossakin Veikkauksen pelisalissa tai Helsingin tai Tampereen Casinolla.

Lauantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Istanbul 27. Lomatonneja voitettiin viisi kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme