Alko Oy

Eurajoen Alko muuttaa saman liikekiinteistön sisällä

Jaa

Eurajoen Alko muuttaa elokuun alussa uuteen myymälätilaan saman liikekiinteistön sisällä. Samalla myymälä saa uuden raikkaan ilmeen.

Eurajoen Alko muuttaa uuteen liiketilaan saman kiinteistön sisällä. Nykyinen myymälä on auki tiistaihin 1. elokuuta klo 18 saakka, ja uusi myymälä avataan torstaina 3. elokuuta klo 9. Myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat mm. Rauman Alkon myymälät osoitteissa Karjalankatu 5 ja Äyhönjärventie 1. Myymälöiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät Alkon verkkosivuilta.

”Asiakkaamme pääsevät ostoksille Alkon uuden konseptin myymälään, jossa asiointi on entistä sujuvampaa ja viihtyisämpää. Muutto on vain muutamia metrejä samassa kiinteistössä, ja tuttu henkilökunta palvelee asiakkaitamme jatkossakin. Tärkeää on myös, että henkilökuntamme saa uudet, toimivat ja viihtyisät puitteet työskennellä”, kertoo palvelujohtaja Juha Laanti.

Uudistuvan myymälän valikoimassa näkyy erityisesti paikallisuus

Eurajoen myymälän palvelupäällikkö Ville Immala kertoo, että myymälän valikoimaa suunnitellaan paikallisuus, asiakastoiveet ja sesongit edellä.

”Vaikka uuden myymälän tila ja sitä myötä valikoima ovatkin hieman nykyistä pienemmät, kuuntelemme tarkasti asiakastoiveita ja muokkaamme valikoimaa niiden mukaisesti. Mukana on vahvasti myös paikallisia suosikkeja ja lisäväriä tuomassa sesonkien mukaisia kausituotteita. Valikoimatoiveita voi jättää suoraan meille myymälässä tai näppärästi osoitteessa Alkotoive.fi.”

Ville Immala muistuttaa myös Alkon verkkokaupasta.

”Koko Alkon valikoima on tilattavissa myymälään verkkokaupastamme. Autamme mielellämme myös myymälässä verkkokauppatilauksen teossa.”

Kesäasiakkaiden ostoskoreissa korostuvat raikkaus ja keveys

Kesällä nautitaan helposti valmistettavia spritzer-cocktaileja, raikkaita roseeviinejä sekä oluita, joista löytyy paljon vaihtoehtoja herkullisten grilliruokien pariksi. 

”Meillä kesän valikoimaa suunnitellaan palvelemaan paikallisten lisäksi myös kesäasukkaita ja matkailijoita. Yllätyksellisyys ja helppous kulkevat käsi kädessä kesän drinkeissä. Spritzerit on helppo valmistaa ja erilaisia kesäisiä reseptivaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun myös alkoholittomina. Roseeviinit ja roseekuohuviinit ovat kesäkauden viinisuosikkeja, ja niistä löytyy valinnanvaraa kaikissa makeusasteissa”, vinkkaa palvelupäällikkö Ville Immala.

Suomi grillaa kesällä, ja grilliherkut ansaitsevat seurakseen sopivat juomat.

”Kun grilli ladotaan täyteen amerikkalaistyylisiä makuja, on olut juomaruokana paikallaan. Rapsakasti humaloidut ja yhä suositummat IPA-oluet raikastavat rasvaisia grilliherkkuja. Sitruksiset ja raikkaat vehnäoluet sekä perinteinen kevyt lager tai pils on varma valinta grillatuille kasvisherkuille. Myös alkoholittomat oluet ovat suosittuja.”

Lisätiedot 

Palvelujohtaja Juha Laanti, 040 730 4908, juha.laanti@alko.fi   

Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Sikiöllä alkoholin riskiraja on nolla. FASD-päivänä 9.9. Alkot avaavat ovensa 9 minuuttia tavallista myöhemmin.7.9.2023 07:15:00 EEST | Tiedote

Kansainvälinen FASD-päivä muistuttaa raittiudesta raskausaikana. Alkon, R-kioskin, S-ryhmän, Kehitysvammaliiton sekä Ensi- ja turvakotien liiton yhteisellä kampanjalla lisätään tietoisuutta siitä, että alkoholinkäytölle ei ole raskausaikana turvarajaa. Alkoholinmyynti aloitetaan 9.9. Alkossa, R-kioskeissa sekä S-ryhmän myymälöissä yhdeksän minuuttia tavallista myöhemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme