Suomen Tanssipuoti Oy

Valasrannan Tanssileiri 21.-30.7.2023, Yläne, Pöytyä

Jaa

Valasrannan Tanssileiri eli VTL on Suomen suurin seuratanssileiri. Leirillä tanssitaan kuudella tanssilattialla yhtä aikaa, täydet 10 vuorokautta.

Tänä vuonna juhlimme leirin 20-vuotista matkaa pienestä varsinaissuomalaisesta tapahtumasta valtakunnalliseksi ja kansainvälistyväksi tapahtumaksi. Leirille odotetaan päivittäin tuhansia tanssijoita tanssimaan kuudelle lattialle tanssikursseille ja iltaisin lavatansseihin.

Opettajakaartissa on mukana tuttuja kasvoja, huippuosaajia ja tunnettuja tanssiopettajia. Kati Koivisto Porista ja Jari Aaltonen, Oulusta ovat opettaneet Valasrannalla jokaisena vuonna, aivan ensimmäisestä leiristä alkaen. Muutamia nostoja: lauantaina 22.7. opettajaksi saapuu ensimmäistä kertaa TTK tuomaristosta tuttu Helena Ahti-Hallberg. Loppuviikolla, torstaina ja perjantaina, leiriläiset pääsevät Sami ja Jutta Heleniuksen oppiin. Sami ja Jutta myös esiintyvät Valasrannan Tanssileirin juhlagaalassa perjantaina 28.7.

Iltaisin tanssitaan lavatanssisuosikkien tahtiin. Mukana menossa mm. Taikakuu, Kyösti Mäkimattila, Hurma, Mikko Mäkeläinen ja monta muuta tanssikansan suosikkia.

Valasrannan Tanssileirin tanssikurssit sopivat kaikille taitotasosta riippumatta

Valasrannan tanssileiri sopii kaikille tanssimisesta kiinnostuneille. Tasoryhmät takaavat, että jokainen löytää itselleen sopivat tanssikurssit: Vihreä tunti sopii aivan aloittelijoille, sininen keskitasolle ja punainen sekä musta taso taas todellisille parkettien partaveitsille.

Kymmenen päivän aikana leirillä voi opetella kaikkia lavatansseja foksista salsaan ja fuskusta hitaaseen valssiin. Teematasolta löytyy perinteisiä herkkuja, kuten jenkkaa, polkkaa ja masurkkaa. Mutta ohjelmassa on myös kansainvälisiä tuulia kuten argentiinalaista tangoa, west coast swingiä, sembaa ja kizombaa.

Leirillä kaikki tanssivat kaikkien kanssa!

Omaa paria tai ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mukaan voi tulla kun itselle sopii. Vauhdikas parinvaihto takaa, että oppimisen lisäksi leiri on valtavan sosiaalinen, rento ja hauska tapahtuma.

Leiriläiset – aktiiviset aikuiset

Leirille osallistuu kaiken ikäisiä ihmisiä – pääasiassa aktiivisia aikuisia ikäryhmästä 20 – 70 -vuotta, mutta toki haarukan ylä- ja alapäähän osuvat mahtuvat mukaan. Leiriläisistä noin 30% tulee Turun ja Porin talousalueilta, leijonanosa siis muualta Suomesta. Lisäksi mukana on joka vuosi kasvava joukko ruotsalaisia. Kaukaisimmat osallistujat ovat tähän mennessä tulleet Englannista ja Saksasta.

Media on lämpimästi tervetullut myös paikan päälle ja tutustumaan tanssileirin opettajiin, osallistujiin, artisteihin ja tunnelmaan koko Valasrannan Tanssileirin ajan 21.-30.7.2023.

Lisätietoja: https://www.tanssikurssit.fi/tapahtuma/valasrannan-tanssileiri/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Niina Tammelin
toimitusjohtaja
Suomen Tanssipuoti Oy
050 9175366
niina@tanssikurssit.fi
tanssikurssit.fi

Kuvat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Tanssipuoti Oy