Kempower toimittaa sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja Norjan suurimmalle päivittäistavaroiden tukkukaupalle ASKOlle

Jaa

Kempower on allekirjoittanut puitesopimuksen norjalaisen ASKOn kanssa pikalatausratkaisujen toimittamisesta tukkukaupan 13 logistiikkavarikolle.

Tähän mennessä Kempower on toimittanut latausratkaisuja kahteen kohteeseen, ja vuoden 2023 aikana ratkaisuja tullaan asentamaan vielä seitsemään uuteen kohteeseen.
Tähän mennessä Kempower on toimittanut latausratkaisuja kahteen kohteeseen, ja vuoden 2023 aikana ratkaisuja tullaan asentamaan vielä seitsemään uuteen kohteeseen.
  • Kempower on allekirjoittanut puitesopimuksen sähköajoneuvojen pikalatausratkaisujen toimittamisesta Norjan suurimmalle päivittäistavaroiden tukkukaupalle, ASKOlle.
  • ASKO aikoo sähköistää yhtiön noin 700 rekan kaluston vuoteen 2026 mennessä. Tavoitteen saavuttamiseksi yhtiö tarvitsee tulevaisuuden tarpeiden täyttäviä pikalatausratkaisuja yhtiön 13 logistiikkavarikolle.
  • ASKO valitsee kullekin varikolle sopivimmat latausratkaisut Kempowerin tuotevalikoimasta.

NORJA – Kempower on allekirjoittanut puitesopimuksen norjalaisen ASKOn kanssa pikalatausratkaisujen toimittamisesta tukkukaupan 13 logistiikkavarikolle.

ASKO on Norjan suurin päivittäistavaroiden tukkukauppa ja osa NorgesGruppenia, joka on norjalainen tukkukauppa ja vähittäismyyntiketju. Vastuullisuus on tärkeä osa ASKOn liiketoimintastrategiaa, ja yhtiö tavoittelee päästöttömiä kuljetuksia vuoteen 2026 mennessä, sisältäen noin 700 rekkaa käsittävän kalustonsa sähköistämisen.

Uuden puitesopimuksen myötä ASKO saa käyttöönsä Kempowerin koko tuotevalikoiman latausratkaisut, sisältäen Kempower Satellite -lataussatelliittijärjestelmät, Kempower Station Charger -latausratkaisut sekä Kempower ChargEye for Depots –latauksenhallintaohjelmiston varikoille.

Kumppanuutta on tulevaisuudessa mahdollista laajentaa kattamaan myös latausratkaisujen toimittamisen NorgesGruppenin noin 1800 norjalaiseen päivittäistavarakauppaan.

Yhtiöt allekirjoittivat sopimuksen sen jälkeen, kun ASKO oli onnistuneesti testannut Kempowerin latausratkaisuja varikollaan Norjassa vuonna 2022. Tähän mennessä Kempower on toimittanut latausratkaisuja kahteen kohteeseen, ja vuoden 2023 aikana ratkaisuja tullaan asentamaan vielä seitsemään uuteen kohteeseen. Vuoden 2023 loppuun mennessä ASKO tarjoaa yli 80 Kempower-latauspistettä yhdeksällä ASKOn toimipisteellä. Latauspisteet asennetaan kaikkialle Norjaan etelän Lillesandista pohjoisen Tromssaan asti.

”On upeaa aloittaa kumppanuus Norjan suurimman päivittäistavaroiden jakelulogistiikkayrityksen, ASKON kanssa. Norja on jo pitkään ollut edelläkävijä sähköautoiluun siirtymisessä, ja nyt maa panostaa vahvasti myös kaukokuljetusten sekä kaupallisten kalustojen sähköistämiseen. Lisäksi Norja on oiva paikka uusimpien sähköisen liikenteen ratkaisujen käyttöönottoon, koska maa tuottaa lähes kaiken sähkönsä ympäristöystävällisellä vesivoimalla ja tarjoaa haastavat maasto-olosuhteet”, sanoo Kempowerin Pohjois-Euroopan myynnistä vastaava johtaja Erik Kanerva.

”Uskomme, että uudet latausratkaisut parantavat liiketoimintamme suorituskykyä ja vastuullisuutta. Kempowerin latausratkaisujen hyöty on meille valtavan suuri”, sanoo ASKO NORGE AS:n tekninen päällikkö Lars Erik Olsen.

  

Kempower, media:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower

paula.savonen@kempower.com

+358 400 343 851

  

Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com

 

ASKO lyhyesti:

Asko on Norjan suurin päivittäistavaroiden tukkukauppias ja osa NorgesGruppenia. ASKO varmistaa tuotteiden tehokkaan jakelun päivittäistavarakaupan, päivittäistavaroiden vähittäiskaupan ja laitosruokailun aloille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower becomes the official charging partner of eComExpo in Sweden and Denmark – provides charging infrastructure for e-trucks at both events14.9.2023 09:30:00 EEST | Press release

Rapid EV charging solutions provider Kempower becomes the official charging partner of the transport fair eComExpo, both in Sweden and Denmark. Kempower provides the events with 4 Kempower Movable chargers to charge electric trucks and vans at the fair. Kempower will also participate in two panel discussions during the event in Stockholm on September 27, 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme