Vaasan kaupunki - Vasa stad

Makkaramestarinkuja saneerataan – räjäytystyöt mahdollisia

Jaa
Makkaramestarikuja Hietalahdessa saneerataan 31.7. alkaen. Kuntatekniikka rakentaa kujan alle uudet hulevesijärjestelmät, jonka lisäksi Vaasan sähköverkko uusii kaukolämmön runkolinjan koko kadun osuudelta. Alueen maaperä on kallioista, joten on mahdollista, että työmaalla joudutaan tekemään räjäytystöitä.
Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki

Saneerauksessa on mukana myös kuituverkkoyhtiöitä. Töiden jälkeen kuja pinnoitetaan ja sinne asennetaan uudet katuvalaisimet.

Työt alkavat 31.7. ja niiden arvioidaan valmistuvan 10.11. mennessä. Lähialueen kiinteistöt katselmoidaan ennen mahdollisia räjäytystöitä.

Makkaramestarinkuja on suljettu liikenteeltä töiden ajan, mutta muuten työt eivät aiheuta isoja muutoksia liikennejärjestelyihin. Työmaa-alueen läheisyydessä on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta.

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme