Pirkanmaan ELY-keskus

Oriveden Asematien liikenne ohjataan kiertoreitille Laitamontien ja Eräjärventien välillä

Jaa
Oriveden Asematiellä rakennetaan uutta jalankulku- ja polkupyöräväylää, uusitaan tierakennetta ja rakennetaan niiden lisäksi vielä uutta vesihuoltoverkostoa. Töiden takia Asematie joudutaan katkaisemaan osittain liikenteeltä. Liikenne ohjataan kiertoreitille.

Oriveden Asematien (maantie 3261) liikenne joudutaan vesihuollon rakentamisen takia katkaisemaan Laitamontien ja Eräjärventien välillä. Liikenne ohjataan kiertoreitille maanantaista 24.7.2023 alkaen. Opastettu kiertoreitti kulkee Laitamontien ja Hakatien kautta.

Valmista vuoden loppuun mennessä

Juhannuksen jälkeen Orivedellä käynnistyneillä ELY-keskuksen ja Oriveden kaupungin yhdessä suunnittelemilla parannustöillä tavoitellaan sujuvampia ja turvallisempia olosuhteita niin pyöräilijöille kuin jalankin liikkuville.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vastaava työnjohtaja Bent Poussu, Ylöjärven Kiviset Oy, puh. 050 380 3130
Kunnallistekniikan päällikkö Mika Kuivanen, Oriveden kaupunki,
puh. 0400 730 802
Projektipäällikkö Mikko Asunen, Pirkanmaan ELY-keskus, puh. 0295 024 106

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme