Veikkaus Oy

Kadonneella vakiovoittajalla on jo kiire – Kontiolahdella pelattu yli 25 000 euron voitto edelleen lunastamatta

Jaa

Viime elokuussa (kierros 31/2022) löytyi lauantain Vakiossa kuusi kappaletta 13 oikein -tuloksia. Voitto-osuus kullakin rivillä oli reilut 22 000 euroa. Yksi riveistä oli laitettu sisään Pohjois-Karjalassa Kontiolahdella, mutta voitto on edelleen lähes vuodenkin jälkeen lunastamatta.

Viime vuoden elokuun 6. päivä osui yksi Vakion kuudesta täysosumasta Kontiolahden K-Marketissa pelattuun peliin. 13 oikein -tuloksella sai tuolla kierroksella tarkalleen 22 633,08 euroa. Alavoittojen kanssa pelatun rivin arvo nousee kuitenkin 25 121,02 euroon.

Voittoisa rivi oli laitettu sisään K-Marketissa perjantaina 5.8.2022 ja kohteet olivat Englannin Valioliigaa ja Englannin mestaruussarjaa. Täysosuma tuli 27 rivin järjestelmään, jossa oli kolme täysin vaihdeltua kohdetta.

Kontiolahden K-Marketissa pelannut voittaja ei ollut pelatessaan tunnistautunut Veikkaus-kortilla, joten voitto pitää kiireesti lunastaa voittotositetta vastaan Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen omasta pelisalista. Kontiolahtea lähin Veikkauksen oma pelisali löytyy Joensuun Siltakadulta.

- Etsintäkuulutuksemme muutama viikko sitten ei ole vielä tuottanut tulosta, joten yli 25 000 euron vakiovoitto odottaa edelleen lunastajaansa. Voittaja ei ollut pelatessaan tunnistautunut Veikkaus-kortilla, joten meillä ei tosiaankaan ole tarkempaa tietoa voittajasta, kertoo Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.

Onnistuneen rivin voitonlunastuksella alkaa olla jo todella kiire, sillä voitto pitää lunastaa vuoden kuluessa. Viimeinen lunastuspäivä voitolle on sunnuntaina 6.8.2023.

- Nyt on tosiaankin viimeiset hetket vielä kertaalleen kaivella kaikki tilpehöörilaatikot läpi, tarkistaa kesämökin kirjahyllyssä seilaavat pelitositteet ja kaikki muutkin mahdolliset paikat, johon arvokas tosite olisi voitu jemmata, Sundholm kannustaa. 


Viime vuonna voittoja jäi lunastamatta 3,6 miljoonan euron edestä

Pelivoittoja on jäänyt lunastamatta vuosittain miljoonia euroja. Vuonna 2022 lunastamattomia voittoja kertyi yhteensä noin 3,6 miljoonaa euroa. Summa koostuu suurimmaksi osaksi pienistä, noin muutaman euron voitoista.

- Voittotositteet voivat mennä hukkaan tai unohtua jonnekin lojumaan, jolloin tarkstaminen yksinkertaisesti unohtuu, kertoo Sundholm.

Loton, Eurojackpotin ja muiden Veikkauksen kuponkipelien pelaaminen on edellyttänyt tunnistautumista 15.5.2023 lähtien. Voimaan tullut tunnistautumisedellytys perustuu arpajaislakiin.

- Tunnistautuminen takaa sen, että asiakas saa niin muutaman euron kuin miljoonien suuruisenkin voittonsa varmasti talteen, vaikka kuponki jäisi tarkistamatta tai katoaisi kokonaan. Voittajat ovat tunnistautumisen myötä meillä tiedossa ja voimme tarvittaessa olla heihin yhteydessä voiton lunastamisen tiimoilta, Sundholm jatkaa.

Lunastamattomat voitot siirtyvät vuoden lunastusajan päättymisen jälkeen jakamattomiin varoihin. Sieltä ne palautuvat tulevilla kierroksilla pelien voitonjakoihin erikoispotteina, korotettuina voitonjakoina tai arpojen lisäarvontoihin. Vuoden määräaika voitonlunastukseen on määritelty arpajaislaissa ja Veikkauksen säännöissä.

Suurin lunastamatta jäänyt lottovoitto on vuodelta 1995, jolloin noin 14 miljoonan markan (noin 2,4 milj. euroa) Vantaalla pelattu voitto jäi lunastamatta. Voittajaa etsittiin useampaan otteeseen mediassa, mutta voittajaa ei koskaan löytynyt. Toiseksi suurin lunastamatta jäänyt voitto on kierrokselta 40/2000, jolloin Helsinkiin osunut 1,7 miljoonan euron voitto Lauantai-Jokerista jäi lunastamatta.

- Kesäkuussa etsintäkuulutimme muutamaan otteeseen reilu vuosi sitten Tampereella pelattuun lottoriviin osuneen yli 62 000 euron voiton omistajaa, mutta valitettavasti voittajaa ei löytynyt. Toivottavasti Kontiolahden voittajan kanssa kävisi parempi onni ja ihan muhkean kokoinen voitto saataisiin vielä omistajalleen, toivoo Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme