Loftware NiceLabel-användare kan nu designa och skriva ut etiketter från DYMO-skrivare

Dela
Loftware/DYMO
Loftware/DYMO

Hamburg

Vi är glada att kunna meddela att användare av Loftware NiceLabel, som finns tillgängligt på plats och i molnet, nu kan designa och skriva ut etiketter från LabelWriter- och LabelManager-serien av DYMO-skrivare.

Många företag använder i nuläget DYMO-etikettskrivare på kontoret och andra märken av industriella etikettskrivare på lagret, distributionscentret eller produktionsanläggningen. Nu kan de, genom att använda NiceLabel för att designa, integrera, hantera och skriva ut etiketter, använda alla sina etikett-, dokument- och produktionslinjeskrivare från en enda heltäckande programvaruplattform.

DYMO-skrivarmodellerna som omfattas av denna utveckling inkluderar LabelWriter 550 Turbo, LabelWriter 5XL, LabelWriter 450 Twin Turbo, LabelWriter 450 Duo, LabelWriter Wireless, LabelManager 280, LabelManager 420P och LabelManager 500TS.

“DYMO-skrivare finns överallt”, säger Paul Vogt, VP Partner Strategies på Loftware. "De står på varje skrivbord. Därför är det viktigt för våra kunder att de kan designa etiketter i NiceLabel och skriva ut dem från sina DYMO-skrivare. Och med den här teknikutvecklingen blir det lätt att göra just det.”

Från etikettdesign till utskrift, NiceLabel erbjuder allt du behöver för att hantera din etikettprocess i ett lättanvänt system. Designad för snabb distribution på en eller flera platser och en idealisk lösning för medelstora eller växande företag. NiceLabel ger affärsanvändare möjlighet att hantera ändringsförfrågningar och utskriftsjobb utan IT-hjälp. Detta minskar förseningar och frigör kostsamma IT-resurser så att fler värdeskapande uppgifter kan utföras. 

“Vi är verkligen glada över att Loftware stöder DYMO-skrivare under NiceLabel”, tillägger Ingo Thon, Senior Marketing Manager på DYMO. “Många kunder vill kunna ansluta DYMO-skrivare till sitt nätverk och skriva ut etiketter från sitt centrala etikettsystem. Detta samarbete kommer att förenkla etikettutskrifter för våra kunder, vilket gör att de kan effektivisera sina etikettprocesser och förbättra sin effektivitet.”

Det stöd som Loftware har lagt till för DYMO-skrivare är utöver de 5000+ skrivarmodeller över 100+ skrivarmärken som vi redan stöder. Läs mer om stödet för DYMO-sortimentet av etikettskrivare under NiceLabelhär.

Om DYMO:
https://www.dymo.co.uk/about-us.html

Nyckelord

Kontakter

Ingo Thon
+ 49 40 8555 2555
Ingo.THON@newellco.com

Bilder

Loftware/DYMO
Loftware/DYMO
Ladda ned bild

Länkar

Om

DYMO Deutschland
Hamburg, Germany